Boerderijvakanties.nl

Zorg- en recreatieboerderij ‘De Willemshoeve’

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Kamer
  • Faciliteiten: Internetfaciliteiten
  • Adres: Grintweg 295
  • Plaats: Wageningen
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Bed and Breakfast
Bed and Breakfast ‘De Willemshoeve’ ligt in de idyllische omgeving aan de rand van de Veluwe tussen Wageningen en Bennekom en is gesitueerd in een authentiek Veluwse boerderij. Rondom de boerderij zijn op verschillende plekken terrassen aangelegd, waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en als u dit wenst van uw ontbijt. Uw ontbijt wordt samengesteld met steeds wisselende producten van eigen erf en streek. Zo kunt u genieten van de huisgemaakte jam van ter plaatse geteelde aardbeien en brood, gebakken van graan, dat groeit in de Kraats, een prachtig natuurgebied in de nabijheid van ‘De Willemshoeve’. Fietsroutes, die direct langs de hoeve voeren, leiden u door dit gebied en door de prachtige omgeving van de Gelderse Vallei, de Ginkelse Heide en de Utrechtse Heuvelrug.
Bed and Breakfast ‘De Willemshoeve’ beschikt over 3 kamers, met elk een eigen sfeer.
‘Het bakhuisje’ is de grootste kamer met alle faciliteiten gelijkvloers. U slaapt hier in een moderne bedstee, beschikt over een comfortabele zithoek, kitchenette, tv, internet en modern sanitair.
‘De hilde’ en ‘de opkamer’ zijn ruime kamers met boxspringbedden, kitchenette, tv, internet en eigen sanitair.

Recreatiekamer ‘De oude Schouw’
Recreatiekamer ‘de oude Schouw’ biedt u alle mogelijkheden om in landelijke sfeer te ontbijten en de avonden door te brengen. Hier vindt u spelletjes, boeken, kranten, tijdschriften, tv en een computer met gratis internetaansluiting. Ook zijn hier allerhande folders en fiets- en wandelroutes beschikbaar voor onze gasten.

Omgeving
In de omgeving van Bed and Breakfast ‘De Willemshoeve’ vindt u onuitputtelijke mogelijkheden om te recreëren. Ouwehand’s Dierenpark, Nationaal Park ‘De hoge Veluwe’, Wageningen bevrijdingsstad, het Openluchtmuseum en Burgers Zoo zijn een greep uit het aanbod in de directe nabijheid van ‘De Willemshoeve’. Ook kunt u in de directe nabijheid van de hoeve heerlijk wandelen en fietsen.
Bovendien ligt ‘De Willemshoeve’ op loopafstand van de universiteit.

Zorgboerderij
‘De Willemshoeve’ biedt tevens dagbesteding voor ouderen. Voor meer informatie klik hier.Door de combinatie van de B & B en de zorgboerderij kunnen wij respijtzorg aanbieden aan mantelzorgers met een zorgbehoeftige naaste.

Referentienummer: 6725

Geen trefwoorden

  

Menu
×