Boerderijvakanties.nl

Wandelhotel In ‘t Groene Dal

Uitgebreide omschrijving

Wandelhotel voor de actieve rustzoeker.
Zuid-Limburg: het mooiste wandelgebied, dat u zich kunt wensen. En dat op nog geen dagreis afstand van huis!
Alleen al rond het dorp Epen vindt u zo’n 150 kilometer aan wandelpaden, die u door weilanden, bossen, gehuchten en dorpjes voeren, maar ook door prachtige dalen en over heuveltoppen met panoramische uitzichten.
Midden in dit wandelgebied ligt ons hotel, aan de rand van het dorp Epen.
In het hotel vindt u een gemoedelijke sfeer, zonder franje.
Een huiselijke omgeving waarin u zich, na het genieten van de prachtige natuur of de vele bezienswaardigheden in de omgeving, heerlijk kunt ontspannen in de unieke leeshoek met gemakkelijke zitjes, op het tuinterras of in ons authentieke cafeetje (tijdens het laagseizoen alleen in het weekend geopend).

De hotelkamers zijn van een verzorgde eenvoud, voorzien van vaste wastafel (met gebruik van douche en toilet op de gang).
Enkele kamers beschikken over eigen sanitair.

Er is zowel op de kamers als beneden geen TV aanwezig, maar in de leeshoek liggen allerlei spelletjes, boeken en tijdschriften, waarmee u de avond aangenaam kunt doorbrengen.
In de lounge (1e etage) liggen tal van folders met informatie over bezienswaardigheden, musea, markten, fietsroutes e.d., maar voor specifiek advies verwijzen wij naar de VVV-vestiging, op loopafstand van het hotel.

Voor advies en informatie over de wandelmogelijkheden in de omgeving bent u bij ons aan het goede adres: Buiten allerlei kaartmateriaal en wandelboekjes (ter inzage) beschikken wij ook over zelf ontworpen wandelroutes (à € 1,00), die varieren van 6 tot 36 kilometer, en allemaal bij het hotel beginnen en eindigen.

Deze routes, die allemaal bij het hotel beginnen en eindigen, variëren in lengte van 6 tot 33 kilometer. (zie beknopte route-beschrijving) Bij of na nat weer zijn voor alle routes stevige profielschoenen noodzakelijk.

Referentienummer: 9815

Geen trefwoorden

  

Menu
×