Boerderijvakanties.nl

€ 578,-

Villa de Kinderboer Rijssen

  • Land: Nederland
  • Regio: Overijssel
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
  • Slaapkamers: 1, 2, 3, 4
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Airconditioning, BBQ, Oven, Wasmachine, WiFi
  • Postcode: 7462PG
  • Plaats: Rijssen
  • Website: Klik hier voor de aanbieder
Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 2 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 3 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 4 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 5 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 6 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 7 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 8 van 39Villa de Kinderboer Rijssen - Foto 9 van 39

Uitgebreide omschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning met riek gedekt dak bevindt zich op een royaal perceel (3.685m2), de achterzijde is beschut en de voorzijde is vrij gelegen, derhalve beschikt de woning over veel ruimte rond de woning met veel privacy. De woning is zeer geschikt voor families.

De woning is zeer sfeervol ingericht en is van alle luxe voorzien. Door de beglazing ontstaat er een mooie lichtstraat doordat er veel daglicht in de woonkamer en op de eerste verdieping naar binnen valt. De gehele woning en al het sanitair is geheel vernieuwd en voorzien van alle gemakken.
Op de begane grond is een ruime woonkeuken met aansluitend eetkamer waar u met 8 personen kunt dineren. De woonkamer heeft het echte wauw-effect door de prachtige meubels, houten balken aan het plafond en de grootte van de ruimte. Op de eerste verdieping bevinden 3 slaapkamers voor 2 personen, een badkamer en een prachtige master bedroom met een en suite badkamer met ligbad en douche.

In de tuin rondom de woning bevindt zich een ruim terras met heerlijk loungebanken, tuintafel en barbecue met afdekking. In de tuin zijn meerdere terrassen te vinden, een trampoline en speelhuis voor de kinderen. De tuin is in zijn geheel omheind. Er is voldoende mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein en er is de beschikking over een vrijstaande garage.

Natuurgebied “De Borkeld” bestaat uit jong bos, grote heidevelden, leemkuilen, akkers, graslanden en zelfs een stukje hoogveen. Hier ligt ook het grootste jeneverbesstruweel van Nederland. Het terrein is glooiend: de hoogste top, de Friezenberg ligt op veertig meter, het laagste punt op dertien meter boven de zeespiegel. De omgeving is sterk gevarieerd met de Holterberg en de Sallandse heuvelrug in de buurt. Een uitgestrekt bos- en heidegebied waar u heerlijk kunt wandelen, mountainbiken paardrijden of fietsen.

Referentienummer: NL-0021-44
Menu
×