Boerderijvakanties.nl

€ 604,-

Uniek Friesland

  • Land: Nederland
  • Regio: Friesland
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
  • Slaapkamers: 1, 2, 3, 4, 5, 6+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Magnetron, Open haard, Oven, WiFi
  • Postcode: 8749TD
  • Plaats: Kimswerd
  • Website: Klik hier voor de aanbieder
Uniek Friesland - Foto 2 van 40Uniek Friesland - Foto 3 van 40Uniek Friesland - Foto 4 van 40Uniek Friesland - Foto 5 van 40Uniek Friesland - Foto 6 van 40Uniek Friesland - Foto 7 van 40Uniek Friesland - Foto 8 van 40Uniek Friesland - Foto 9 van 40

Uitgebreide omschrijving

Deze unieke vakantieboerderij uit 1815 ligt in het Friese dorp KImswerd, net over de afsluitdijk in Súdwest-Fryslân, tussen de Waddenzee en het IJsselmeer. De prachtige landelijke ligging maakt dit sfeervolle vakantiehuis tot een heerlijke plek voor rustzoekers. Op de fiets ontdekt u de mooie waterrijke provincie.

Alle voorzieningen liggen in de nabijheid, evenals het strand en de boot naar Terschelling en Vlieland!
Vanuit de riante tuin kijkt u uit op de weidse landerijen waar u de koeien ziet grazen.. Tevens kunt u gebruik maken van het roeibootje (op eigen risico) en lekker om het eiland varen.
De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken op de schommels of in speelhuisje in de zonnige tuin. Dit gedeelte van de tuin is door een omheining afgesloten.

De byzondere smaakvolle inrichting, de heerlijke ruime tuin én de vrije ligging maken dit vakantiehuis tot een waar paradijs. Bij binnenkomst zult u blij verrast worden door de sfeer en de pasteltinten op wanden, de ene ruimte is nog mooier dan de andere.
In het ruime Atelier komt u samen om te eten, een boek te lezen of actief tafeltennis te spelen.
Ook op culinair gebied kunt u uw hart ophalen; de keuken is uitermate geschikt voor het prepareren van een uitgebreid diner.

Dit vakantiehuis biedt de ultieme uitvalbasis voor maximaal 10 personen, vanuit hier kunt u het mooie Friesland te verkennen,
In korte tijd bent u vanuit het vakantiehuis in de havenstad Harlingen. Van hieruit kunt u gemakkelijk een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. In Harlingen is er ook een ruime keuze aan winkels en restaurants.

De vroegere vissersplaats Makkum ligt nabij het vakantiehuis; een populaire plaats voor water(sport)liefhebbers.
Ook de omgeving heeft veel te bieden. Maar liefst 7 van de 11 Friese steden liggen in het IJsselmeergebied. Bezoek ze allemaal en ontdek het mooie Friesland.

Referentienummer: NL-0020-95
Menu
×