Boerderijvakanties.nl

t’Witte-Zand’

  • Land: Nederland
  • Regio: Drenthe
  • Accommodatie: Camping
  • Adres: Middendorpsstraat 16
  • Postcode: 7855 PR
  • Plaats: Meppen
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Camping-Groepsaccommodatie t’Witte-Zand’, Meppen, Drenthe
Wij willen u graag u van harte welkom heten op onze prachtige natuur en landschapsaccommodatie in Zuid-Oost Drenthe een schitterend gebied met bossen heide zandverstuivingen en dorpjes met veel bezienswaardigheden rijk aan natuur, historie en cultuur waar u het platteland kunt horen ruiken en voelen. Volop fietsknooppuntenroutes, wandel, ruiterroutes. Kinderen ontdekken hier weer de natuur. De accommodatie ligt tegen het natuurgebeid De Mepperdennen en de Jeneverbes. Ook uw paarden [stalling en weidegrond aanwezig ]en honden zijn welkom. Magisch Drenthe, gebied vol verhalen.

Camping gasten die van rust en privacy houden kunnen u bij ons kiezen uit een aantal grote plaatsen­, elk omgeven door natuurlijke begroeing, en u geniet daarbij van het campingleven en behoudt toch uw privacy.

Voor de camping gasten die wat meer reurigheid om zich heen willen, hebben veldjes met daarop zes grote plaatsen, kunt u kiezen uit zowel plaatsen op veldjes of voor een plaats met wat meer privacy.

Ook is het mogelijk om uw paard of pony mee te nemen op vakantie er stalling en weidegrond aanwezig.

Liefhebbers die willen groepkamperen, daar hebben wij onze groepsaccommodatie voor. Lekker gezellig met de famillie – school of de jeugdvereniging er op uit. Ook voor uw pony of ruiterkamp kunt u bij ons terecht, er is stalling en weidegrond aanwezig. De accommodatie ligt aan de rand van het bos De Mepperdennen, met uitstekende uitrijmogelijkheden.

Referentienummer: 17669

Geen trefwoorden

  

Menu
×