Boerderijvakanties.nl

Silogie

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Kamer
  • Personen: 1, 2
  • Adres: Paasvuurweg 7A
  • Plaats: Epe
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Een unieke gastenkamer in warme industriële stijl en alle comfort van een moderne hotelkamer met pantry en eigen opgang. Ontvangen worden met een welkomstdrankje, koffie en thee vrij op de kamer en ‘s morgens in huis verse broodjes. Dat is relax overnachten en wakker worden.

De graanmalerij is een kenmerkend industriële stijl voor de Veluwe. Functioneel, oerdegelijk, prachtig ritme van daken en silotorens Oude industriële elementen en warme kleuren van houten en stenen silowanden maken het een fascinerend en aangenaam gebouw.

Bed and breakfast Silogie ligt aan de rand van het dorp Epe op de Veluwe met heidevelden en uitgestrekte bossen en het weidse rivierengebied rond de IJssel…

Wegdromen in Silogie is al een beleving op zich zelf. En lekker verder ontspannen genieten van bijvoorbeeld schilderen, wellness, wandelen, fietsen, lekker eten in authentiek restaurant. Dan ben je echt even weggeweest. Kijk ook eens bij arrangementen voor leuke uitjes.

De malerij ligt aan de rand van het dorp Epe. En grenst pal aan het oerlandschap van de Veluwe met heidevelden, uitgestrekte bossen en het weidse rivierengebied rond de IJssel. Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want het bos begint bij wijze van spreken aan de kamerdeur.

Ook kunst, cultuur, gastronomie, wellness en ontspanning zijn in de nabije omgeving ruimschoots voorhanden. De centra van Zwolle, Apeldoorn en Deventer wachten op korte afstand.

De Veluwe is een fantastisch wandelgebied. De afwisselende landschappen, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis maken wandelen op de Veluwe eindeloos! Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar, ook GPS.

De Veluwe, een waar paradijs voor de fietsliefhebber. Niet alleen vanwege de prachtige (eindeloze) natuur, de rust en de ruimte, de gezellige dorpen en steden. Een uniek ‘web’ van fietsroutes gebundeld in het fietsroutenetwerk Veluwe.

De Veluwe heeft een lange historie en, mede daardoor, een zeer diverse en interessante cultuur. Ontdek de eeuwenoude steden, kastelen en landgoederen of bezoek één van de vele musea. Ga eens kijken naar een schaapsherder op de hei.

Een prachtige sauna in Emst gemeente Epe, paar minuten van Silogie. In Bussloo is er de Termen Bussloo, In Zutphen is een fraaie Japanse sauna en in Harderwijk de Zwaluwhoeve.

Er zijn diverse interessante musea te vinden op de Veluwe, Museum Paleis het Loo, Museum Kröller-Muller, CODA Apeldoorn, Fundatie in Zwolle en meer.

Voor liefhebbers zijn er bovendien cursussen en workshops voor schilderen op grote formaten (200 x 200). In een hal van de voormalige malerij is daartoe een fors atelier ingericht waar 10 grote schildersezels wachten.

Referentienummer: 13471
Menu
×