Boerderijvakanties.nl

€ 14,-

minicamping ‘t Hinkel

  • Land: Nederland
  • Accommodatie: Camping
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Adres: Nijbroekerweg 5a
  • Postcode: 8166 KR
  • Plaats: Emst
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Welkom op minicamping ’t Hinkel

Onze boerderij met de daarnaast gelegen minicamping, bevindt zich op een levendige locatie in het agrarisch gebied van Emst met de bossen en heide van het Kroondomein, maar ook de prachtige IJssel met zijn uiterwaarden op fietsafstand. Kortom een prachtige omgeving om bijvoorbeeld per fiets of te voet te verkennen. Onze camping is gelegen aan een bestaande knooppuntenroute. Iedereen wordt zeer gastvrij onthaalt met een kop koffie en een plak arretjescake, hetgeen inmiddels een ware traditie is geworden.

Wij bieden u zeer keurige en ruime sanitaire voorzieningen.Wij werken nergens met muntautomaten. Alle kampeerplaatsen op onze prachtige veldjes (die meer weg hebben van een gazon) zijn ruim opgezet en voorzien van elektra. Sommige plaatsen zijn voorzien van tussenhegjes, andere zijn op een ‘open’ veld gelegen, waarbij de plaatsen niet van elkaar zijn gescheiden. Enkele plaatsen hebben een verharding voor uw voortent.

Ook aan het vermaak van zowel senioren als kinderen is gedacht met diverse spellen, jeu de boule-baan, dartbord, tafelvoetbal, fietsjes, skelter en dergelijke. Op het veld is er voor de (jonge) kinderen een zandbakje met toebehoren, schommels, wip, wipkip, speelhuisje en glijbaan. Op de camping bevindt zich een ren met twee zeer tamme konijnen en naast de oprit is een ponyweitje. Elke avond worden deze dieren gevoerd en wie het leuk vindt kan mee gaan. Ook is het mogelijk het boerenbedrijf te bekijken.

We hebben onze eigen informatieruimte met vele leesboeken, magazines, spelletjes en gemeentelijke en toeristische informatie. Tevens staat daar een vaste computer waarop geïnternet kan worden. Met uw eigen laptop kunt u op de gehele camping draadloos internetten (de vergoeding daarvoor bedraagt € 0,50 per dag).

Kortom, voor een heerlijke vakantie moet u bij ons zijn! Zie voor meer informatie a.u.b. onze website www.hinkel.nl . Vergeet ook zeker niet ons gastenboek te lezen!

Referentienummer: 22988
Menu
×