Boerderijvakanties.nl

Minicamping Noorderzon

  • Land: Nederland
  • Regio: Groningen
  • Accommodatie: Camping
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Adres: Blaauwslaan 37
  • Postcode: 9628 BH
  • Plaats: Siddeburen
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Minicamping Noorderzon is een combinatie van een minicamping en een boerencamping met 15 ruime plaatsen en is geschikt voor families, senioren, fietsers, wandelaars, vogelaars, rust en natuurliefhebbers.

Onze boerderij is niet meer in bedrijf. Wel ligt het terrein rondom in de landerijen, daarom kunt u, net als op een boerderijcamping genieten van de natuur en de agrarische activiteiten om u heen. U treft ook nog diverse dieren aan.

Op onze minicamping hebben we een groot veld met 15 ruime kampeerplaatsen. Alle plekken hebben een eigen stroomaansluiting (10 amp.). Per plek is er voldoende ruimte om uw caravan/tent samen met uw eigen auto te plaatsen. Uiteraard bent u met een camper ook welkom. Natuurlijk is er ook gratis WIFI op uw plek.

Het sanitair is modern en schoon. Het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen, want we houden niet van (muntjes)automaten.

In de weekenden en doordeweeks in overleg, kunnen wij u heerlijke maaltijden aanbieden op de minicamping bij uw eigen tent, camper of caravan, of in één van de trekkershutten, geen afwas, maar wel lekker “thuis” uit eten. Al onze maaltijden worden zoveel mogelijk gemaakt met producten van eigen erf en/of uit de streek. Het is ook mogelijk een ontbijt of lunch te bestellen.

Onze standaard trekkershut ligt tegen de rand van het bos, aan het einde van de camping. Deze trekkershut is goedgekeurd en geschikt voor maximaal 4 personen. Het aantal overnachtingen is niet meer aan een maximum gebonden.

Onze “luxe” trekkershut voor maximaal 2 personen is voorzien van een lekkere tweepersoons box spring, tafel met 2 heerlijke eetkamer stoelen, 3 pits gaskookplaat, oventje, waterkoker, koffiezet apparaat, ijskast pannen, borden, bestek, bekers, glazen etc. Voor deze hut geld dat ook het linnengoed inbegrepen is, uw bed is dus al lekker opgemaakt!

Voor beide hutten geld dat er kachels aanwezig zijn waardoor het ook in het voor- en naseizoen zeer aangenaam vertoeven is in onze trekkershutten.

Referentienummer: 26843

Geen trefwoorden

  

Menu
×