Boerderijvakanties.nl

Minicamping de Broodkist

  • Land: Nederland
  • Regio: Zeeland
  • Accommodatie: Camping
  • Adres: Middelburgsestraat 122
  • Postcode: 4371RR
  • Plaats: koudekerke
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Hoe komt de camping aan de naam “de Broodkist” zult u zich misschien afvragen. Vroeger mochten de armen van de parochie op onze boerderij brood komen halen, en ook werd er speciaal voor de armen tarwe verbouwd op het land. Vandaar de originele naam “de Broodkist”.

Het bedrijf nu.
Op dit moment worden er bij ons op de boerderij nog wat tarwe, bieten en planten geteeld. Er zijn ook 2 paarden en 4 pony’s aanwezig waarop de kinderen gratis kunnen ponyrijden. Ook is het mogelijk om tegen betaling ponyrijles te volgen.

Minicamping de Broodkist in Koudekerke in ZeelandKamperen op een gezellige gezinscamping.
Wij zijn in 2000 gestart met onze minicamping. Onze camping is centraal gelegen tussen Koudekerke en Middelburg. Ook het strand is dichtbij, ongeveer 3 kilometer (10 minuten fietsen). We hebben een ruime camping met veel plaats voor uw caravan of tent. We hebben sinds 2011 ook een hele leuke Pipowagen die we verhuren. Honden zijn toegestaan op de camping. Ook is er veel speelruimte voor de kinderen en is er een grote trampoline met veiligheidsnet aanwezig. In de recreatieruimte staat een tafeltennistafel, een poolbiljart, een voetbaltafel en een schoolbord. Voorzieningen.
Ons toiletgebouw (zie foto) heeft 4 douches en 4 toiletten, er is een aparte dames- en heren afdeling. Er zijn 2 ruime afwasbakken buiten het toiletgebouw met warm en koud water. Verder is er ook een wasmachine een droger en een koel/vrieskast aanwezig..

Referentienummer: 18269

Geen trefwoorden

  

Menu
×