Boerderijvakanties.nl

€ 15,-

les Bergeries

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Vakantiehuis, Groepsverblijf, Camping
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, BBQ, Internetfaciliteiten, Open haard, Oven, Wasmachine
  • Adres: Rue de la Goutte
  • Postcode: 03360
  • Plaats: St.Bonnet Tronçais
  • Website: Klik hier voor de website
les Bergeries - Foto 2 van 8les Bergeries - Foto 3 van 8les Bergeries - Foto 4 van 8les Bergeries - Foto 5 van 8les Bergeries - Foto 6 van 8les Bergeries - Foto 7 van 8les Bergeries - Foto 8 van 8

Uitgebreide omschrijving

Te midden van weilanden met grazende Salers-runderen, oude eiken- en fruitbomen, liggen enkele eeuwenoude boerenhuizen en authentieke schuur, om een binnenplaats. Ze zijn gezellig ingericht, zodat u zich direct thuis voelt en met voldoende comfort voor een aangenaam verblijf. U kunt heerlijk buiten ontbijten en barbecuen en tot laat in de avond genieten van het uitzicht over de weilanden. Er heerst een gemoedelijke sfeer en voor de kinderen is er veel speelruimte en veel spelmateriaal. Uw huisdier is natuurlijk welkom.

Het Maison des Cerises van 1884 is een echt familiehuis en geschikt voor 12 personen. Het heeft een ruime keuken met alle wenselijke apparatuur. Verder een woonkamer met ned.tv, Er zijn 2 luxe badkamers, 1 beneden, Er zijn 6 ruime slaapkamers met zitje en hangkast, waarvan 1 beneden.

Het Maison des Poires is ingericht voor 6 personen en kenmerkt zich door de dikke stenen muren en gezellige open haard. Het heeft een ruim woonvertrek met keuken, gemaakt van eikenplanken en oude franse wasbak. De badkamer is beneden en boven zijn 2 slaapvertrekken met een open karakter, zodat u kunt genieten van de oude eikenbalken constructie. Verder staat er nog een bed op de overloop.

Het Maison des Pommes is ook ingericht voor 6 personen. Het heeft ook het keukengedeelte aansluitend,. Boven zijn 2 slaapkamers en een ruime overloop met zitje, tv en nog 2 bedden. Ook in deze slaapkamers hebben een open karakter en kunt u genieten van de oude balkenconstructie van het dak.

Het Maison des Abricots, ingericht voor 4 personen, is een gezellig huisje met een oud en knus karakter. Een eikenkeuken grenzend aan het woonvertrek. Boven bevinden zich de badkamer en de slaapvertrekken, waarvan 2 bedden op de royale overloop.

Voor liefhebbers van het platteland bestaat de mogelijkheid om een tent of caravan te plaatsen.
Er is internet met wifi, dit echter niet in de huizen maar bij het campinggebouw, centraal op de binnenplaats.

Referentienummer: 25411

Geen trefwoorden

  

Menu
×