Boerderijvakanties.nl

€ 65,-

Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Vakantiehuis, Kamer
  • Overig: Huisdieren toegestaan
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Adres: 68, chemin de la blanche baule
  • Postcode: 88100
  • Plaats: TAINTRUX
  • Website: Klik hier voor de website
Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 2 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 3 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 4 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 5 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 6 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 7 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 8 van 9Le Verger Gîtes en Gastenkamers in de Vogezen - Foto 9 van 9

Uitgebreide omschrijving

Le Verger is een voormalige, gerenoveerde boerderij uit 1839 met daarin drie appartementen (gîtes) en drie 2-persoonsgastenkamers. De accommodatie ligt heerlijk rustig en stil aan de rand van het gehucht Le Paire wat bij het dorp Taintrux hoort. De appartementen, La Bource voor 6 personen, Le Poirier voor 4 personen en Le petit Paris voor 2 personen, zijn ruim en landelijk ingericht met ieder een eigen ingang, een huiskamer, keuken, badkamer, slaapkamer(s) en achterdeur naar de grote achtertuin. De verhuur is in het hoogseizoen per week, daar buiten zijn ook andere periodes mogelijk. De gastenkamers zijn voor B&B of zoals de Fransen dat zeggen ‘Chambres d’Hôtes’. Op de eerste etage, in de voormalige schuur, is het restaurant waar alleen de gasten van Le Verger komen voor een uitgebreid ontbijt en/of ‘s avonds voor een goed verzorgd driegangen diner.

De appartementen zijn ook zeer geschikt voor meerdere gezinnen of vrienden die gezamenlijk vakantie willen vieren maar toch ieder een eigen plek willen hebben. In de keukens van de twee grootste appartementen is een tussendeur voor als u binnendoor bij elkaar over de vloer wilt komen. Inclusief de drie gastenkamers is er plaats voor 18 personen, voor de kleintjes zijn twee kinderbedjes en -stoelen aanwezig. In de keuken van het grootste appartement is aan de eettafel plaats voor 10-12 personen, ook kunt u het restaurant afhuren. In overleg kunnen wij een dag verzorgen naar de naastgelegen Elzas voor een bezoek aan een vakwerkstadje, wijnproeverij en kaasmakerij. Er is WiFi en onze wasmachine en droger staan ook voor onze gasten ter beschikking. Honden zijn, op 1 gastenkamer na, in overleg welkom.

Referentienummer: 23456
Menu
×