Boerderijvakanties.nl

€ 49,-

Le Grand Trianon

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Kamer
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Adres: Lugeastre Bas
  • Postcode: 43440
  • Plaats: Saint Didier sur Doulon
  • Website: Klik hier voor de website
Le Grand Trianon - Foto 2 van 10Le Grand Trianon - Foto 3 van 10Le Grand Trianon - Foto 4 van 10Le Grand Trianon - Foto 5 van 10Le Grand Trianon - Foto 6 van 10Le Grand Trianon - Foto 7 van 10Le Grand Trianon - Foto 8 van 10Le Grand Trianon - Foto 9 van 10

Uitgebreide omschrijving

Welkom in ons comfortabele en sfeervol pension in het gehucht Lugeastre gemeente Saint Didier sur Doulon. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor wandelaars en liefhebbers van rust en stilte. Gastvrijheid en een uitgebreide service zijn onze belangrijkste aandachtspunten om u een aangenaam verblijf te kunnen bieden. Het gebouw Le Grand Trianon, laatste huis in het gehucht, bestaat uit drie delen en heeft een inhoud van 1.500 m3. Er zijn vier chambres d’hôtes, meerdere terrassen en is zeer rustig gelegen in de bergen op een hoogte van 800 meter. Er is een prachtig vrij uitzicht over een vallei vanaf het terrein van bijna 5.000 m2. In onze tuin vindt u onder andere pruimen, druiven, vijgen, frambozen, aardbeien, bramen, appels, peren, kersen en kruiden. Daarnaast serveren wij voornamelijk verse groenten uit onze moestuin: alles onbespoten, biologisch. We gebruiken regionale producten en maken zelf jam, paté, ham en notenwijn.

Lugeastre Bas is een authentiek, goed onderhouden gehucht bestaande uit 12 woningen. Als je dit mooie gehucht binnen gaat, lijkt het of de tijd honderd jaar heeft stil gestaan. De sfeer, de uitstraling en de omgeving, alles werkt mee aan deze indruk. De accommodatie ligt direct aan meerdere wandelroutes. Le Grand Trianon biedt u hedendaags comfort en is bijzonder geschikt om tot rust te komen in de prachtige weidse en groene natuur in het Parc Livradois Forez, onderdeel van het Centraal Massief.

Graag tot ziens in de prachtige Auvergne, zuid-oost Frankrijk!

Referentienummer: 23176
Menu
×