Boerderijvakanties.nl

€ 70,-

La Linbrisanne

  • Land: België
  • Regio: Ardennen - Luik
  • Accommodatie: Vakantiehuis
  • Personen: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+
  • Adres: Tersaessen 56
  • Plaats: Gemmenich
  • Website: Klik hier voor de website
La Linbrisanne - Foto 2 van 8La Linbrisanne - Foto 3 van 8La Linbrisanne - Foto 4 van 8La Linbrisanne - Foto 5 van 8La Linbrisanne - Foto 6 van 8La Linbrisanne - Foto 7 van 8La Linbrisanne - Foto 8 van 8

Uitgebreide omschrijving

Op de zuidflank van het Zuidlimburgse Vijlnerbos ligt de onlangs gerestaureerde boerenhoeve “la Linbrisanne”. De hoeve is gebouwd rond 1850 en is een prima vertrekpunt voor een sportief of recreatief voornemen. Op loopafstand ligt in het glooiend landschap Golfbaan Mergelhof (18 holes).
Uw appartement is geschikt voor 2-6 personen, heeft een eigen opgang en parkeerplaats. Op de begane grond bevindt zich de keuken, ontbijtkamer en fraaie badkamer. Op de bovenverdieping beschikt u, al naar gelang het aantal personen, over 1 of 2 gescheiden zit/slaapkamers en een wijds en groen uitzicht rondom.
Onlangs is tevens de oude stal omgebouwd tot een volwaardig vakantiehuis met een knusse keuken/bar en ontbijtruimte op de begane grond, een ruime lounge/slaapkamer op de eerste verdieping en twee separate slaapkamers met vide op de tweede verdieping. Alle ruimtes zijn geschakeld, zodat u eventueel ook met een groep van in totaal 10 personen kunt overnachten. Zelfs binnen een groep hebt u voldoende privacy en ruimte.
Op verzoek serveren wij een plaatselijk ontbijt met broodjes van de warme bakker. In de B&B staat een opgemaakt bed klaar is een handdoeken set aanwezig. In het vakantiehuis neemt u zelf beddengoed en handdoeken mee.
Uw omgeving is er een van rust en ruimte, van verwondering over lokale tradities en gewoonten. Maar daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor de bourgondisch ingestelde bezoeker van Aken, Maastricht of Luik of nog dichterbij, de gezellige eetcafe’s van Sippenaeken, Hombourg en Teuven.
La Linbrisanne is het gehele jaar geopend met een minimum van twee overnachtingen.
Voor meer info verwijzen wij naar www.linbrisanne.com
Wij zien uit naar uw komst!

Referentienummer: 9162
Menu
×