Boerderijvakanties.nl

Johannes Boerman Hoeve

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Vakantiehuis
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Oven
  • Adres: Rammelbroeksweg 8
  • Plaats: Rekken
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

De Johanna Boerman hoeve.
De hoeve is deels verbouwd en een deel is nieuwbouw. Het heeft een woonkamer met aan alle kanten een mooi uitzicht. Er is een open moderne keuken met moderne apparatuur.Er is tv en een radio aanwezig. Keuken/woonkamer heeft een oppervlakte van 81m2.
Er is een overdekt terras wat een uitloop heeft naar buiten. De hoeve heeft rondom een tuin waarin speeltoestellen staan voor de kinderen.(trampoline,tafelvoetbal spel,zandbak,schommels enz.)Op de enorme zolder staat een tafeltennis tafel.
Er zijn 3 toiletten en 3 douches.
Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 slaapkamers op de begaande grond. Slaapkamers zijn uitgerust met stapelbedden en boxspring bedden.Lakenpakket kunt u huren.
De hoeve biedt slaapplaatsen aan voor 14 personen.
Flamingo’s.
De hoeve staat in een mooi gebied. In het zwillbrocker ven kunt u een aantal flamingo’s aantreffen. De dieren leven in en bij een groot meer. Hier kunt u rondom heen fietsen of wandelen. In het haaksbergse veen gebied treft u een tal van dieren en bloemen aan(adders,kikkers,waterlelies enz.) De omgeving heeft een uitgebreid knooppunten systeem om te fiesten. Het brengt u dan op verschillende rustige plekkken van de Achterhoek.
Het dorp Rekken/Eibergen/Vreden.
Eibergen heeft een uitgebreid centrum met een scala aan verschillende soorten winkels.Kunt u het hier niet vinden dan is het de moeite waard om te gaan winkelen in de duitse stad Vreden.
Er zijn in de omgeving verschillende kleinschalige musea. Sfeer van weleer in Rekken. Borculo heeft het brandweer museeum. Eibergen heeft het historische museum de scheper.Wilt iets verder weg gaan dan is het land van jan klaasen, binnenpret of avonturen park hellendoorn een oplossing.
De Johanna Boerman hoeve is een onderdeel van ons bedrijf. We hebben een boerderij met melkkoeien met daar naast en recreatieve tak
Op de boerderij kunt u terecht voor eieren of melk. Ook mag een kjijkje nemen in de stallen of bij het melken van de koeien.
Bloemencorso.
In de laatste volle week van augustus is het dorp Rekken in de ban van het bloemencorso. Overal ziet u kleine veldjes met dalia’s.
Deze worden verwerkt tot 13 prachtige praalwagens. deze zijn te bewonderen in de optocht op woensdag en donderdag.
Het riviertje de berkel .
Hierop kunt u kano tochten maken of een rondvaart met een ouderwetse Jappe.
Tevens is er een mooi fietspad langs de berkel gecreeerd. Natuurlijk kunt u er vissen.

Referentienummer: 6784

Geen trefwoorden

  

Menu
×