Boerderijvakanties.nl

Huis van de Dichter

Huis van de Dichter - Foto 2 van 9Huis van de Dichter - Foto 3 van 9Huis van de Dichter - Foto 4 van 9Huis van de Dichter - Foto 5 van 9Huis van de Dichter - Foto 6 van 9Huis van de Dichter - Foto 7 van 9Huis van de Dichter - Foto 8 van 9Huis van de Dichter - Foto 9 van 9

Uitgebreide omschrijving

Het ‘Huis van de Dichter’, ook gekend als de voormalige onderpastorie van Watou, was tot begin 2009 de woonst van dichter Gwij Mandelinck, oprichter, bezieler en organisator van het Poeziefestival in Watou.

De woning dateert van 1841 en werd door de jaren heen zo goed als in zijn oorspronkelijke staat bewaard: olmen vloeren, authentieke deuren, getaande blauwsteen, een bakstenen kelder…
Je kunt over het huis heel wat vertellen en dat de muren geschiedenis ademen, maar laat het er ons bij houden dat het huis vooral ‘inspireert’.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een ontspannen vakantie in een van de meest poetische hoekjes van Vlaanderen? En wilt u bovendien na enkele dagen weer opgeladen en vol energie naar huis vertrekken? Dan is het ‘Huis van de Dichter’ uw juiste keuze.

U bent van harte welkom!

Referentienummer: 20963

  

Menu
×