Boerderijvakanties.nl

Hofstay Broekhuizenvorst

  • Land: Nederland
  • Regio: Limburg
  • Accommodatie: Kamer
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Faciliteiten: Airconditioning, Internetfaciliteiten
  • Adres: Maasstraat 2a
  • Plaats: Broekhuizenvorst
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Hofstay Broekhuizenvorst (vlakbij Arcen) biedt u wat u denkt te krijgen…en meer! De kamers, alle apart voorzien van douche en toilet, een grote woon- en eetkamer en een separate keuken die u meteen het gevoel geven thuis te zijn.
De omgeving, die zeer geschikt is om te fietsen over de rustige wegen door de dorpen en de bossen en de knooppunt-fietsroutes te volgen, om te wandelen over diverse aangelegde wandelroutes.
In de omgeving kunt u genieten van de rozen in rozendorp Lottum, het thermaalbad in Arcen en het lekker ijs in Grubbenvorst en Arcen. Daarnaast kan de gst natuurlijk ook naar steden gaan, Nijmegen, Venlo en Eindhoven zijn op 60 minuten met de auto. En u kunt naar Duitsland. Hemelsbreed ongeveer 10 km van onze Hofstay verwijderd, en alks u naar groitere steden wilt, Düsseldorf. Mönchen-Gladbach, Essen, Krefeld, Kevelar, Straelen en Geldern….allemaal binnen het bekende auto uurtje!
Genieten van de omgeving in de bossen. Overal ziet u bomen met mooie fietspaden ertussendoor. Het Schuitwater bij Broekhuizen is een prachtig stukje natuur, met moerasgebied en bruggetjes erover. De Maasduinen, even met het veerpontje naar de andere kant van de Maas en u weet niet waar u moet beginnen, zo veelzijdig zijn de Maasduinen. Iets verder is het oude Veengebied bij Helenaveen en Griendsveen prachtig om te wandelen.
Om verwend te worden in een restaurantje hoeft u het niet ver te zoeken. Diverse restaurantjes in Arcen, Horst, Venray en verschillende restaurantjes ook in Broekhuizen en Broekhuizenvorst kunt u tijdens de seizoenen de seizoens produkten proeven. Asperges, champignons en blauwe bessen komt u bijna wel op elke menukaart tegen.
Ook zijn er diverse activiteiten, zoals Toverland (Sevenum), Aardbeienland (Horst), het Streekmuseum in Melderslo, Het Oorlogsmuseum in Overloon, en verschillende speeltuinen in Deurne en Tegelen en ook in Grubbenvorst is een gratis speeltuin.
Kortom…voor iedereen is hier wat te vinden. We helpen u er graag bij!

Referentienummer: 3251
Menu
×