Boerderijvakanties.nl

€ 1.763,-

Hoeve Landzicht 22 pers

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Holland
  • Overig: Kindvriendelijk, Huisdieren toegestaan
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+
  • Slaapkamers: 1, 2, 3, 4, 5, 6+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Wasmachine, WiFi
  • Ligging: Landelijk
  • Postcode: 1759JG
  • Plaats: Callantsoog
  • Website: Klik hier voor de aanbieder
Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 2 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 3 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 4 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 5 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 6 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 7 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 8 van 39Hoeve Landzicht 22 pers - Foto 9 van 39

Uitgebreide omschrijving

Wilt u heerlijk genieten van een landelijke locatie midden in de natuur? Dan is deze bijzondere hoeve uitermate geschikt. Het is een sfeervolle en speelse hoeve, rustig gelegen buiten het Noord-Hollandse Callantsoog. De vrijstaande boerderij bestaat uit vier verschillende appartementen. Deze zijn allen met elkaar verbonden, zodat het een prima groepsaccommodatie is. In een van de ruimtes is een gemeenschappelijke eettafel te creëren waar u gezellig kunt tafelen. Maar u heeft ook het middenstuk op de begane grond tot uw beschikking. Deze ruimte geeft binnendoor toegang naar de overige appartementen. Dit is een gezellige groepsruimte geworden met bar en diverse zitjes.

Er zijn in totaal vier woonkamers, de ene woonkamer iets groter en anders ingedeeld dan de ander. Dat maakt het geheel speels. Houten balken, warme kleuren en een smaakvolle inrichting maken deze hoeve tot een aantrekkelijke plek om met familie of vrienden een vakantie door te brengen. Tot slot zijn er in totaal vier terrassen met voldoende tuinmeubelen evenals een gazon voor de kinderen.

Het centrum van Callantsoog en het strand zijn in tien minuten wandelen te bereiken. Pak ook eens de veerboot en ga zeehondjes kijken bij Ecomare op Texel. Iets naar het noorden ligt Den Helder, waar u veel historische gebouwen vindt en vele musea te maken met het defensie verleden van de stad, waaronder Fort Kijkduin, het Marinemuseum en het Helders Oorlogsmuseum op Fort Dirksz Admiraal.

Let op: U kunt een extra groepsruimte bijhuren indien gewenst. Neemt u telefonisch contact op voor meer informatie.
1ste verdieping – keuken en zeer ruime eettafel met plaats voor iedereen en daar omheen diverse knusse zitjes
2de verdieping – lounge ruimte met prachtig uitzicht over natuur, duinen en Callantsoog.
Huur 750 euro en schoonmaak 150 euro per verblijf

Referentienummer: NL-3719-02
Menu
×