Boerderijvakanties.nl

Hoeve de Vrijheerlijkheid

  • Land: Nederland
  • Regio: Limburg
  • Accommodatie: Vakantiehuis
  • Overig: Huisdieren toegestaan
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Oven
  • Adres: Kuttingerweg 5a
  • Plaats: Epen
  • Website: Klik hier voor de website
Hoeve de Vrijheerlijkheid - Foto 2 van 2

Uitgebreide omschrijving

Op de grens van Nederland en België, vlakbij de Geul en het natuurgebied de Heimansgroeve, ligt een gehuchtje genaamd Kuttingen. Vanuit het dal van de Terzieterbeek slingert de Kuttingerweg naar boven, temidden van een waar wandelparadijs, een prachtig stukje flora en fauna, langs knusse vakwerkhuizen en een gezellig natuurterras. Vanuit één van de hoeves komt de geur van zelfgebakken limburgse vlaai je tegemoet.

Een warm welkom op Hoeve de Vrijheerlijkheid…

Midden in dit stiltegebied in het heuvelland van Zuid Limburg, aan een doodlopend weggetje, ligt een vakwerkhoeve die dateert uit het eind van de 17de eeuw: Hoeve de Vrijheerlijkheid. In deze hoeve hebben we 4 authentieke vakantiewoningen gecreëerd waar je nog steeds de sfeer proeft uit die tijd; vakwerk, leem, veel hout, grote zandstenen schouwen, bedsteeën en boeren-ruitjesstof.

Wat wij willen gaan doen is jullie eindeloos verwennen… Gewoon met van die heerlijke eenvoudige dingen: sfeervolle vakantiewoningen op een oude boerderij, een bloeiende boomgaard, grazende koeien, de geur van huisgebakken vlaai. Hoeve de Vrijheerlijkheid is een ideale accommodatie voor uw gezin of kleinere groepen.

Hoeve de Vrijheerlijkheid: een warm welkom in een unieke omgeving!

Omgeving:
De omgeving is een waar wandel- en fietsparadijs, met een prachtige natuur, gelardeerd met oude hoeves en vakwerkhuizen. Ook de pittoreske dorpjes in de nabije omgeving zijn de moeite van het bezoeken waard met hun charmante architectuur, leuke terrasjes, dorpse evenementen en bezienswaardigheden.

De steden Maastricht, Aken en Luik zijn allen niet meer dan 30km. verwijderd van Hoeve de Vrijheerlijkheid. De cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de oude binnensteden, in de vele musea en bij de historische monumenten en bezienswaardigheden.

Hoeve de Vrijheerlijkheid heeft ook een natuurterras waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie met huisgebakken vlaai.

Referentienummer: 5466

Geen trefwoorden

  

Menu
×