Boerderijvakanties.nl

Haykeshof

  • Land: Nederland
  • Regio: Limburg
  • Accommodatie: Appartement, Groepsverblijf
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, BBQ, Internetfaciliteiten, Oven
  • Adres: Rijksweg 4
  • Plaats: Velden
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Welkom in Limburg, welkom op Haykeshof waar het leven zich afspeelt bij het kampvuur of op het terras onder de veldschuur met een barbecuetje erbij. De kinderen hebben vast meer oog voor de boerderijdieren of de speelweide. Ideaal voor familie- of vriendenweekend, schoolkamp, fietsgroep, personeelsvereniging of zelfs een ponykamp (pony zelf meenemen).
Onze accommodatie is schakelbaar van 22 naar 30 of tot een maximum van 38 personen. Ongeacht de combinatie van de delen die u bij ons boekt, heeft u altijd de beschikking over één of meer kleinere slaapkamers. De slaapkamers varieren van twee 2 persoons via drie 3 persoons, twee 5 persoons en één 6 persoons tot één gedeelde kamer voor 2 maal 4 personen. Alle slaapkamers zijn ruim opgezet zodat het altijd mogelijk is bijvoorbeeld een babybedje bij te plaatsen. De toiletten en badkamers zijn verdeeld over het gebouw, altijd in de buurt van de slaapkamers.
De overgang van de deelaccommodaties is naadloos, doordat deze via de verblijfruimte aanelkaar geschakeld worden. Het enige dat u ziet is zijn meerdere keukens. Wij maken de zit- lounge en eethoeken voor u tot één geheel. De keukens zijn compleet ingricht: Koelkast, diepvries, combi magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, borden bestek etc. In de gezellige zithoek(en) zijn spelletjes aanwezig en voor de die hards digitale TV ontvangst.
Ondanks het fraaie interieur, zult u toch meer gebruik gaan maken van het buitenterein met de overdekte schuur met terras en biertafels, aparte koelkast, barbeques, dartbord, etc. Verder zijn buiten de kampvuurplaats, een levensgroot dam en/of schaakbord. Op de speelweide staat vertier voor de kleine (en grote) jeugd of kan een balletje getrapt worden. De weide loopt glooiend af en is ca. 4000 vierkante meter groot. Tenslotte kunnen de kleinsten nog een bezoek brengen aan de diverse dieren rondom de boerderij, zoals ponnies, schapen, varkentjes, etc.

Referentienummer: 10231

Geen trefwoorden

  

Menu
×