Boerderijvakanties.nl

Groepsherberg Onderschey

  • Land: Nederland
  • Regio: Limburg
  • Accommodatie: Groepsverblijf
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Adres: onderschey 3
  • Plaats: Noorbeek
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Groepsherberg Onderschey is een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte in een unieke omgeving. U heeft een fantastisch uitzicht over het heuvelland en het door de ANWB verkozen “mooiste dorpje van Nederland” . De herberg heeft een volledig ingerichte keuken, 5 douches en 4 toiletten. De huiskamer is voorzien van een vrijhangende openhaard waar al velen goede herinneringen aan bewaren. Er zijn 5 slaapkamers met in totaal 38 bedden. Buiten vindt u een groot gemeubileerd terras en speelweide. Op deze speelweide vindt u een volleybalveld, zandbak voor de kleintjes en een trapveldje.
Kinderbedje(s) en kinderstoel(en) zijn aanwezig.
In de huiskamer is een tv en een audioinstallatie.
Wij zijn het gehele jaar geopend, de herberg is dan ook centraal verwarmd.
Privacy van uw groep wordt gewaarborgd omdat er slechts aan één groep tegelijk wordt verhuurd.
U krijgt beschikking over uitgebreide info o.a. (GPS) wandel en fiets(MTB)tochten, verder over bezienswaardigheden en uitstapjes in en rond het unieke Limburgse heuvelland en de Belgische Voerstreek. De omgeving is geliefd bij wandelaars en fietsers, maar ook voor hen die het rustig aan willen doen. Valkenburg met Thermae 2000, steenkolenmijn etc. Vaals met het drielandenpunt liggen binnen handbereik. Boeiende steden als Maastricht, Aken en Luik liggen op korte afstand.
Op loopafstand ligt het pittoreske dorp Noorbeek met zijn rijke historie en zijn vele tradities. Zoals het planten van de Brigida-den en de kleurijke schuttersfestijnen. Het heeft een geheel eigen sfeer met gezellige terrasjes en eetgelegenheden.

Referentienummer: 10177
Menu
×