Gastenverblijf ‘De Hilde’

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Rika Grooten
Accommodatie
4 Gasten

Over deze accommodatie

Als bijgebouw bij onze authentieke boerderij, is ‘De Hilde’ (hooizolder) een bijzonder comfortabel gastenverblijf te noemen. Dit alles met een knipoog naar de vroegere veenkoloniale materialen en sferen.
Hier is de stilte duidelijk te horen. Hier is de sterrenhemel schitterend. Hier kan men de batterij weer opladen. Hier kan men in alle rust z’n eigen gang gaan. Dit vrijstaande prive-verblijf heeft een eigen ingang en terras, met een eigen parkeerplaats en een internetaansluiting.
De luxe badkamer bevindt zich beneden. Boven treft U een sfeervolle woonkamer met open keuken aan, met een prachtig uitzicht en met twee slaapkamers. De sfeer uit langvervlogen tijden is bewaard gebleven, echter zeker met de luxe van deze tijd. Zo is de keuken uitgerust met een vaatwasser, magnetron en koelkast.De grote boerderijtuin geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. De combinatie van dit speciale verblijf, en de weidse uitzichten en prachtige luchten maken onthaasten in Buinerveen tot eenvoudig en inspirerend.
Gastenverblijf ‘De Hilde’ ligt aan de rand van het Hunzedal in de gemeente Borger-Odoorn. In de omgeving zijn veel veenkoloniale boerderijen te vinden, naast heel veel rust, ruimte en natuurschoon. Op de Hondsrug liggen de bossen en heide met daarin prehistorische monumenten als hunebedden, grafheuvels en gletsjerkuilen. Oostelijk van de Hondsrug ligt het ruime en rustige gebied van de veenkoloniën met prachtige luchten. Nog meer naar het noordoosten komt U in het oude landschap van Westerwolde , in de provincie Groningen. Hier vindt U de oude vesting Bourtange. Endeloze fiets- en wandelrouts liggen voor U klaar. Wij verheugen ons op Uw komst!

Details

  • Gasten: 4

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Vakantiehuis
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Rika Grooten

Geplaatst door Rika Grooten

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk