Boerderijvakanties.nl

Erve Wezenberg

  • Land: Nederland
  • Regio: Overijssel
  • Accommodatie: Appartement, Vakantiehuis
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
  • Faciliteiten: Internetfaciliteiten
  • Adres: Rammelbeekweg 15
  • Plaats: Denekamp
  • Website: Klik hier voor de website
Erve Wezenberg - Foto 2 van 14Erve Wezenberg - Foto 3 van 14Erve Wezenberg - Foto 4 van 14Erve Wezenberg - Foto 5 van 14Erve Wezenberg - Foto 6 van 14Erve Wezenberg - Foto 7 van 14Erve Wezenberg - Foto 8 van 14Erve Wezenberg - Foto 9 van 14

Uitgebreide omschrijving

In het prachtige coulisselandschap van Nationaal Landschap Noord Oost Twente vindt u, op een steenworp afstand van de Duitse grens, de vakantiewoning, appartementen en boerderijkamers van Erve Wezenberg.
Als gast in één van onze vakantieverblijven kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die we bieden aan de gasten van onze minicamping. Denk daarbij aan onze gezellige recreatieruimte met allerlei informatie over de omgeving, de overdekte fietsenstalling, elke ochtend vers brood van de warme bakker, de wasmachine, vriezer etc.
De vakantieverblijven bieden u maximale privacy. Als u behoefte heeft aan gezelligheid kunt u deelnemen aan de wijnproeverijen en Chinese buffetten die wij organiseren voor onze gasten.

De vakantiewoning is volledig ingericht voor een aangenaam verblijf door 2 tot 4 personen. Ze heeft een eigen ingang met ruime berging, moderne keuken, gezellige woonkamer, slaapkamer en badkamer.

De appartementen en boerderijkamers bevinden zich in onze Saksische boerderij en zijn nieuw (opgeleverd in mei 2011). Om in boerderijsferen te blijven hebben we ze de naam van een boerderijdier gegeven.

Op de begane grond bevinden zich de appartementen Koe en Paard.

Appartement Koe is geschikt voor 2 personen en bestaat uit een royale woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche. Appartement Koe is rolstoelvriendelijk en daarmee geschikt voor mindervaliden. Dit appartement heeft een eigen terras op het zuidwesten.

Appartement Paard is geschikt voor 4 personen en bestaat uit een keuken, zitkamer, twee slaapkamers en een badkamer met douche. Ook dit appartement heeft een eigen terras op het zuidwesten.

Op de verdieping vindt u de boerderijkamers Schaap, Lam en Geit

Elke boerderijkamer heeft een internetaansluiting, televisie en badkamer. Onze gasten in de boerderijkamers kunnen tevens gebruik maken van de volledig ingerichte keuken welke zich bevindt op de overloop.

Boerderijkamer Schaap is geschikt voor 4 personen. Deze boerderijkamer bestaat uit een halletje, een royale zit/slaapkamer, een kleine slaapkamer met een stapelbed en een badkamer met douche.

Boerderijkamer Lam is een zit/slaapkamer en een badkamer met douche en ligbad. Deze boerderijkamer is bedoeld voor 2 personen.

Boerderijkamer Geit is een zeer grote zit/slaapkamer voor 2 personen (met hoge en lage zit) plus een badkamer met douche en ligbad.

Noord Oost Twente is, evenals de aangrenzende Grafschaft Bentheim, een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Het landschap is licht glooiend, kleinschalig van karakter en zeer afwisselend. U vindt er veel authentieke Saksische boerderijen. Middelgrote steden als Oldenzaal en Nordhorn (Dld) liggen op fietsafstand van onze boerderij. Dat geldt ook voor pittoreske stadjes als Ootmarsum en Bad Bentheim.

U kunt uw eigen fiets- en wandelroutes samenstellen met de kaarten van het Fietsknooppuntensysteem en het Wandelnetwerk Twente. Beide routes voeren langs onze boerderij.

Referentienummer: 12416

Geen trefwoorden

  

Menu
×