Boerderijvakanties.nl

€ 39,50

Erve Elsman

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Vakantiehuis
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
  • Faciliteiten: BBQ
  • Adres: Elsmansdijk 7
  • Postcode: 7161 NA
  • Plaats: Noordijk
  • Website: Klik hier voor de website
Erve Elsman - Foto 2 van 10Erve Elsman - Foto 3 van 10Erve Elsman - Foto 4 van 10Erve Elsman - Foto 5 van 10Erve Elsman - Foto 6 van 10Erve Elsman - Foto 7 van 10Erve Elsman - Foto 8 van 10Erve Elsman - Foto 9 van 10

Uitgebreide omschrijving

Boerderij Erve Elsman dateert uit 1877.

Voorheen was dit een gemengd boerenbedrijf, maar door vererving en de malaise in de landbouw zijn wij nu een kleinschalig akkerbouwbedrijf. Als neventak verzorgen wij huifkartochten en het verhuren van hooiberg appartementen.

Slapen in een hooiberg. We krijgen al visioenen van bultige zakken stro, jeuk en rugpijn.
Onzin, de hooiberglodge van Erve Elsman is van alle gemakken voorzien.
Niks Ot en Sien met oma’s oude petroleumstel hier. Maar een brandschone inrichting die van alle gemakken is voorzien, een magnetron, waterkoker, senseo, koffiezetappartaat, vaatwasser in de keuken. Tv met satelliet ontvangst (hiermee ontvang je ook alle radiozenders), dvd speler en heerlijke leren fauteuils in de kamer. Gratis internet zowel buiten als binnen. Uw accomodatie heeft een centrale verwarming.
Wie een doorsnee huisje op een bungalowpark gewend is, voelt zich hier meteen thuis.
Niks aftandse meubels of wassen in een badkuip, alles is afgestemd op de verwende vakantieganger die, als-ie een paar dagen weg is, zich in geen enkel opzicht wil behelpen.
Buiten kan men heerlijk zitten op je eigen terras of op het gazon, waar je onder het genot van een glaasje wijn, een vuurkorfje of lekker eten van de barbecue fijn kunt genieten van de uitzicht en de stilte.
De Fjordenpaarden, wilde fazanten, hazen en reeën is een lust voor ieders oog, wie hier een hooiberglodge huurt, krijgt het landlevengevoel er gratis bij.
De twee appartementen hebben een naam gekregen en wel Gaitjan & Dieka, dit zijn de namen van mijn voorouders, die ooit op Erve Elsman geboerd hebben. Ze bieden plaats aan vier personen per appartement.

MEER INFORMATIE?
Als u ge?nteresseerd bent geworden in onze hooiberg appartement kunt u nog even onze website bezoeken en wij hopen u dan te mogen begroeten bij onze boerderij Erve Elsman.

Groetjes,
Jesse, Lisa, Lisette en Bert

Referentienummer: 14013

Geen trefwoorden

  

Menu
×