Boerderijvakanties.nl

€ 80,-

Domaine Peyssoulé

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Kamer
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+
  • Faciliteiten: Zwembad
  • Adres: Domaine Peyssoulé
  • Postcode: 31310
  • Plaats: Montbrun Bocage
  • Website: Klik hier voor de website
Domaine Peyssoulé - Foto 2 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 3 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 4 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 5 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 6 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 7 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 8 van 14Domaine Peyssoulé - Foto 9 van 14

Uitgebreide omschrijving

Onze voormalige boerderij, gebouwd in 1823, is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort en gemakken. Wij liggen op ca. 60 km ten zuiden van Toulouse, in de voetheuvels van de Pyreneeën, niet ver van de Spaanse grens.
Het gebouw ligt vrijwel in het midden van het domaine, in een parkachtige omgeving van 7.5 hectare met grasvelden, wat akkerland, veel bossen, bosranden, en een natuurlijke bron.
Het huis is omgeven met allerlei terrassen en zitjes waar het goed toeven is en altijd wel een zon- of een schaduw plekje te vinden is. Bovendien bevindt het huis zich op een heuvel van 450 meter hoog, waardoor u overal een schitterend uitzicht heeft en het s’nachts wat koeler is, zodat u uitstekend kunt slapen.
Op enige afstand van het huis bevindt zich het verwarmde zwembad van 4 x 10 meter, met eveneens een groot zonneterras, voorzien van comfortabele ligstoelen.

Ten behoeve van de chambres d’hôtes hebben wij 4 kamers ter beschikking, allen voorzien van een eigen, prima ingerichte badkamer.
Kamers 1 en 3 hebben een eigen zithoek en zijn ca. 30m2 groot. In deze kamers kan men tot 4 personen verblijven. Kamer 2 heeft een eigen zithoek en is prima geschikt voor 2 personen, evenals kamer 4. Deze kamer heeft een ruime badkamer.
Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden van 210 x 180 cm.

In de lounge treft men een grote open haard aan, alsmede een televisie, stereo, een goed gevulde boekenkast en het eetgedeelte.

Het is in alle kamers mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen.
Over kinderen gesproken: u treft bij ons alles aan wat nodig is om kleine kinderen te verzorgen en te vermaken. Als u van deze optie gebruik wilt maken, laat het ons dan met uw reservering weten.

Huisdieren:
Alhoewel wij grote dieren liefhebbers zijn, hebben sommige gasten een andere mening. Daarom hebben wij besloten om geen huisdieren toe te staan.
Wij hopen dat u daarvoor begrip heeft.

Internet:
U kunt gratis gebruik maken van onze Wifi faciliteiten

Referentienummer: 22359

Geen trefwoorden

  

Menu
×