Boerderijvakanties.nl

€ 19,50

Domaine de Beauvoir

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Kamer, Camping
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Adres: Route des Hurlots 1
  • Postcode: 89240
  • Plaats: BEAUVOIR
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Op ons landgoed komt u helemaal tot rust. In het noordwesten van de Bourgogne, zo’n 650 km van Utrecht, ligt 15 km ten westen van Auxerre het dorpje Beauvoir in het glooiende landschap van de streek de l’Yonne. Een schitterend, bijna per maand wisselend decor voor een heerlijke (re)creatieve vakantie in een 250 jaar oude, geheel gerenoveerde herenboerderij op meer dan een hectare grond.

Het pand is sfeervol en huiselijk ingericht maar heeft ook een professionele keuken en een salle à manger. Op een na zijn de tweepersoons slaapkamers voorzien van comfortabele boxspring bedden, eigen douche of bad, toilet en wastafel. Bad- en
beddengoed zijn inclusief.

Het koetshuis is volledig verbouwd tot een sfeervolle zaal waarin tal van activiteiten kunnen plaatsvinden. Achter het koetshuis is royaal parkeergelegenheid op eigen terrein. Tussen het hoofdgebouw en het koetshuis bevinden zich twee ateliers voor de creatieve cursussen.

Het geheel grenst aan een grote tuin en vijver met stenen boogbrug, een stukje bos en een weiland. In de tuin zijn vele leuke zitjes en rustpunten aanwezig die u een schitterend uitzicht bieden op het hoofdgebouw, het bos, de vijver en op de omgeving met akkers tegen de hellingen van omringende heuvels.

Soms hoort u een tractor, soms een hinnikend paard, soms een auto, twee keer per dag de toeter van de bakker, maar meestal hoort u alleen maar de vogels en het zachte gekletter van de fontein in de vijver. Dankzij de heldere lucht in deze streek en het ontbreken van omgevingslicht voltrekt zich op vele avonden een prachtig schouwspel aan de hemel. Naarmate het donkerder wordt, laten steeds meer sterren zich zien. Vanaf ons terras zijn al veel gissingen gedaan naar de namen ervan en zijn al vele satellieten geteld. Maar wat voor vogel laat zich iedere avond met een schel geluid horen? En luister: is dat niet een specht? En zie ik daar eekhoorns? En wat is dat? Een das?

Kortom, een ideaal oord voor een (re)creatieve vakantie. Doordat wij het gehele jaar geopend zijn, kunt u bij ons ook speciale arrangementen op maat boeken (bijvoorbeeld verjaardag, bruiloft, familiefeest, bridgeweekend, golfclinic) of bedrijfsuitje. Hiervoor dient u wel ruim van te voren contact met ons op te nemen.

Referentienummer: 19288

Geen trefwoorden

  

Menu
×