Boerderijvakanties.nl

De Zilveren Maan

  • Land: Nederland
  • Regio: Overijssel
  • Accommodatie: Kamer
  • Faciliteiten: Internetfaciliteiten
  • Adres: Groot Oever 9
  • Plaats: Balkbrug
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

De Zilveren Maan is een particuliere stichting die gehuisvest is in een exclusieve Saksische boerderij gelegen in beschermd natuur gebied Het Reestdal op de grens tussen Overijssel en Drenthe. U kan bij ons ook terecht voor diverse alternatieve geneeswijzen.

De stichting heeft als doel het verzorgen van een B&B aan mantelzorgers en recreanten. Indien men dit wenst kan ontspanningstherapie gegeven worden. Ervaringen kunnen gedeeld worden met lotgenoten.

De stichting ontvangt middelen van enkele vaste donateurs. Daarnaast ontvangt de stichting giften van gasten van de B&B. Aan mantelzorgers wordt na afloop een vrijwillige donatie gevraagd. De B&B is ook toegankelijk voor niet- mantelzorgers. In dit geval wordt een vaste vergoeding per persoon per nacht gevraagd.

Onze gastvrije opzet biedt mantelzorgers van zieke of overleden familieleden en kinderen, die om welke reden ook behoefte hebben aan enkele dagen rust en ontspanning, de mogelijkheid om enkele dagen tot een week te ontspannen. De dagelijkse zorgen kunnen voor even losgelaten worden. Wij bieden u graag onderdak met (wanneer u dit wilt) een spiritueel karakter.

Het uitgestrekte beekdal is een prachtig landschap met veel oorspronkelijke flora en fauna, een verademing op zich. U kunt heerlijk uitgerust wakker worden te midden van ‘t vriendelijke vogelgekwetter en de rond grazende koeien in de omgeving.

De dag begint natuurlijk met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna bepaalt u zelf hoe u de dag invult.

Naast de vele wandel-en fiets routes in de nabije omgeving is het ook goed winkelen in de kernen zoals Hoogeveen, Ommen, Meppel en Zwolle. Tevens zijn diverse musea, pretparken, zwembaden en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

MEER INFORMATIE?
Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website (een directe link hiervoor staat op deze pagina)

Wij begroeten u graag op ons stekkie!

Met vriendelijke groeten,
Familie Gringhuis

Referentienummer: 13761

Geen trefwoorden

  

Menu
×