Boerderijvakanties.nl

De Wolf

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Vakantiehuis
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Adres: Ossenkolkweg 3a
  • Plaats: Terwolde
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Naast topkwaliteit kaas, yoggie en verse melk kan ons bedrijf u ook een goede en betaalbare verblijfsaccomodatie bieden.
Wilt u eens echt tot rust komen, ervaar dan het leven op het platteland van nabij. Verblijf tussen landerijen en beleef het boerenleven van dichtbij.

Probeer onze “Bed en Broodje” accommodatie. Sinds 2005 bieden wij een onderkomen, eventueel met ontbijt, voor max. 2 personen en een mogelijkheid voor max.8 personen aan.
U verblijft in een eigen ruimte op ons boerenbedrijf en ervaart de rust van het platteland, gelegen op loopafstand van de ijssel.
Onze gastenverblijven zijn nieuw ingericht en van alle comfort voorzien.
En wilt u vermaak? Uw verblijf is voorzien van radio, dvd speler en een t.v. met schotelaansluiting zodat u uw favoriete tv programma niet hoeft te missen.

U kunt vanuit uw accommodatie zelfs de kaasbereiding van nabij volgen.
Wij kunnen relatiegeschenken met geitenkaas voor u verzorgen gecombineerd met andere streekproducten uit onze streek. Aan huis verkopen we diverse soorten boerengeitenkaas. Ja, na een bezoek bij ons kunt u met een verhaal thuiskomen en u heeft ook nog wat geleerd.

De mogelijkheden in de buurt:

Ons bedrujf ligt op enkele auto minuten van Deventer. ook Apeldoorn is niet ver, met de auto bent u er in een kwartier.Deventer biedt u de charme van een oude hanze stad, Apeldoorn heeft o.a. paleis Het Loo,De Apenheul en het attractie park De Koningin Juliana toren.
Desgewenst kunt u bij ons een fiets of kano huren

Referentienummer: 4225

Geen trefwoorden

  

Menu
×