Boerderijvakanties.nl

De Peelberg B&B

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Brabant
  • Accommodatie: Kamer
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
  • Adres: Paalberg 5
  • Plaats: Neerkant
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

De Peelberg ligt op de grens van Brabant en Limburg, aan de rand van natuurreservaat De Groote Peel. De langgevelboerderij is gerestaureerd in oude staat, met nieuwerwetse luxe als bijvoorbeeld vloerverwarming. De hele B&B is gelijkvloers en ruim van opzet. Er zijn 3 tweepersoons kamers, 2 badkamers, een serre en een algemene ruimte. De accomodatie is onopvallend aangepast voor mensen met een functiebeperking. Hoog/laagbedden zijn aanwezig op 2 van de 3 kamers. Zorg wordt op verzoek geleverd door de eigenaresse, Gea Roza. Zij is tevens verpleegkundige.
In de omgeving zijn diverse dingen te ondernemen. Sportievelingen kunnen vanaf de oprit aanhaken bij het fietsknooppuntennetwerk of zelfs meedoen met de rolstoelmeerdaagse. Daarnaast heeft u keus uit een aantal aantrekkelijke zwembaden. Een hiervan is extra verwarmd en beschikt over een tillift en drijfmaterialen. Een heerlijke wandeling door de Peel verjaagt de laatste restjes stress uit het hoofd.
Natuurlijk is er ook op cultureel gebied genoeg te beleven. Het klokkenmuseum in Asten is een aanrader. In de omgeving zijn diverse (openlucht)musea. Panningen biedt een luxueuse bioscoop met bediening. In hetzelfde gebouw bevindt zich een theater. Jaarlijks kunt u deelnemen aan de Nacht van het witte doek of de Winterwonderwandeling.
Naast bovengenoemde goed rolstoeltoegankelijke activiteiten biedt de omgeving tal van winkelmogelijkheden. Roermond heeft prachtige gevels, leuke boetiekjes en prima parkeermogelijkheden bij de aantrakkelijke outlet. Eindhoven biedt 2 grote overdekte winkelcentra. In Weert tenslotte, is door hellingen in de bestrating vrijwel elke winkel rolstoeltoegankelijk!
Ook culinair gezien komt u niets tekort in De Peel. Er is keuze genoeg uit sfeervolle restaurants met een verrassende kaart. De eigenaresse kan u diverse mogelijkheden in de omgeving noemen naar ieders smaak en potomonaie.

Referentienummer: 10901

Geen trefwoorden

  

Menu
×