Boerderijvakanties.nl

De Molenkolk

  • Land: Nederland
  • Regio: Gelderland
  • Accommodatie: Appartement
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2
  • Adres: Bronkhorsterweg 38
  • Plaats: Steenderen
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Op de grens van Achterhoek en Veluwe ligt De Molenkolk. Dit vis- en vogelrijk water is een zijtak van de IJssel. Op deze mooie, rustige locatie staat onze woonboerderij met enkele stallen. Een van die stallen is verbouwd tot vier gastenverblijven, geschikt voor zowel Bed & Breakfast als voor zelfverzorging en vakanties .
Elk gastenverblijf heeft een zit/eetkamer + keuken, 2 slaapkamers (1 boven, 1 beneden), tv, draadloos internet en cv. De badkamer is op de begane grond.
Wij bieden u logies en ontbijt. Het ontbijt brengen wij in een goed gevulde mand (met voornamelijk producten uit eigen streek) naar uw gastenverblijf. U kunt echter ook kiezen voor zelfverzorging. De keuken is erop ingericht.

De overnachtingprijs is afhankelijk van het aantal personen, seizoen, verblijfsduur en al dan niet ‘zelfverzorging’.

Naast een uitstekende plek om te vissen is de Molenkolk een geschikte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Mensen die houden van een landelijke sfeer en op zoek zijn naar een rustige omgeving, voelen zich bij ons thuis. In de directe omgeving is veel natuur en cultuur(historie) aanwezig. Niet alleen in voorjaar en zomer, maar ook in najaar en winter kunt u ervan genieten. Wij zijn het hele jaar geopend.
Onze woonboerderij ligt op een oude rivierduin aan een doodlopende arm van de IJssel. Vanuit uw gastenverblijf heeft u een schitterend uitzicht op het water en op de landerijen.
Op loopafstand liggen de “Bronkhorstermolen”, het landelijke dorp Steenderen en het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst.
U kunt te voet het prachtige IJssellandschap ontdekken en beleven. Er is een aantal mooie wandeltochten uitgezet.
De sfeervolle Hanzesteden Deventer, Doesburg en Zuthen kunt u tijdens een van uw fietstochten bezoeken.
Neem voor de afwisseling eens het pontje naar Dieren of Brummen. Voor diegenen die graag uitgezette routes volgen, liggen er diverse in de directe omgeving: Kastelen- en Hanzeroute, Gelre-, Pieter- en Graafschapspad.
Ook te paard kunt u de omgeving verkennen.
Wij heten u van harte welkom!

Referentienummer: 5601
Menu
×