Boerderijvakanties.nl

De Kraanvogel

  • Land: België
  • Regio: Vlaanderen - Limburg
  • Accommodatie: Kamer, Vakantiehuis
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2
  • Faciliteiten: Sauna
  • Adres: Bauwerd 2
  • Plaats: St.Pieters-Voeren
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Onze prachtig gerestaureerde vakwerkboerderij herbergt twee smaakvol ingerichte kamers en een vrijstaand gastenverblijf. Via een romantisch binnenhof bestraat met maaskeien stapt U een nieuwe wereld binnen. Onder de schaduwrijke pergola, begroeit met druiven en blauwe regen is het heerlijk toeven.

Een zonnig terras met uitzicht op het kasteel is een prachtig plekje om te genieten van het ontbijt of de avondzon . Langs een hol paadje komt U in een grote tuin. Hier staan niet alleen fruitbomen, maar liggen ook de groenten- en bloemenpercelen. Een grote amfibieënpoel ligt aan de voet van een wilde bloemenweide. Van hieruit is er een overweldigend uitzicht op het Voerense landshap. Achter het romantische tuinhuisje waar je ideaal kan terugtrekken met een goed boek, scharrelen de kippen die iedere dag zorgen voor een vers eitje bij het ontbijt. Dit paradijsje heeft voldoende plekjes waar U heerlijk kan zitten genieten.

In ons weiland liggen de paardenstallen. Hier staan niet alleen onze eigen dieren, maar kunnen ook de paarden van onze gasten een gastvrij onderkomen vinden.
Verder kunt, U zichzelf verwennen in de sauna of genieten van de prachtige weidsheid van het landschap en de diepe rust van de prachige tuinen

De Voerstreek is gelegen in de driehoek Aken –Luik – Maastricht . In Sint Pieters Voeren, tegenover het middeleeuwse kerkje en het prachtige kasteel De Commanderie ligt uw verblijf aan een rustig Frans aandoend pleintje midden in de dorpskern Dit kleine liefelijke dorpje met amper 300 inwoners is het kleinste en mooiste van de Voerdorpen. De sfeer is er vriendelijk en gastvrij . Er zijn geen winkels en slechts één dorpskroeg. De natuur is er overweldigend mooi en nodigt uit tot het maken van lange wandelingen, fietstochten en ritten te paard. Je kunt er urenlang rondzwerven en genieten van fantastische uitzichten, diepe rust en een rijke flora en fauna. Kortom de natuurliefhebber komt hier volledig aan zijn trekken.

Referentienummer: 2581
Menu
×