Boerderijvakanties.nl

De Kleine Boerderij

  • Land: Nederland
  • Regio: Overijssel
  • Accommodatie: Appartement
  • Personen: 1, 2, 3, 4
  • Faciliteiten: BBQ, Internetfaciliteiten
  • Adres: Eekwielensweg 2
  • Plaats: Haarle
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Het appartement is gelegen aan de rand van het natuurgebied. In de driehoek Zwolle/Deventer/Almelo. Op korte afstand bevind zich het bekende uitgestrekte bos De Sallandse Heuvelrug. Het is een groot bosgebied waar men nog zeer zeldzame planten en dieren aantreft, het unieke stukje natuurschoon waar de korhoenders hun broed gebied hebben.

APPARTEMENT
De Kleine Boerderij is een nieuw gebouwd appartement. Genieten en lekker ontspannen. In een landelijke omgeving gecombineerd met rust, luxe en ruimte. Ervaar het in onze sfeervol ingerichte appartement, voorzien van alle gemakken en met uitzicht op het prachtige Sallandse landschap.

Het appartement is voorzien van alle denkbare gemakken. Het bestaat uit een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Het buiten terras ligt zowel in de schaduwzijde als aan de zonzijde van het appartement en is voorzien van tuinmeubilair. Het appartement is ingericht voor 4 volwassenen, met mogelijkheid tot een extra kinderbed. Het is rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan en in het appartement is een Internet aanwezig.

OMGEVING
Ook bevindt zich op 15 minuten De Holterberg en De Lemelerberg. Op loopafstand bevindt zich het Boetelerveld. Ineens sta je midden in de natuur. Het contrast met de omringende landbouwgronden is groot. Het Boetelerveld is een overgebleven stuk natuur dat ontsnapt is aan de ontginning. Het reservaat is 170 hectaren groot en bestaat uit mooie vergezichten, vochtige heidevelden, bossen en diverse poelen.

In de omgeving een brandweer museum in Rijssen.In Groenlo een stoomhoutzagerij. En niet te vergeten dierenpark Emmen, Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen. Of wat dacht u van een sport en-recreatiecentrum De Scheg in Deventer. Speelgoed museum of lekker pannenkoeken eten in het pannenkoekenhuis in Marle.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen!

Referentienummer: 11656

Geen trefwoorden

  

Menu
×