Boerderijvakanties.nl

De Inca Hoeve

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Holland
  • Accommodatie: Appartement
  • Adres: Kanaalweg 13, 1851 LR
  • Plaats: Heiloo
  • Website: Klik hier voor de website
De Inca Hoeve - Foto 2 van 2

Uitgebreide omschrijving

Leuk dat u even bij ons komt kijken en wellicht ook bij ons komt overnachten! Wij zijn Hettie en Erwin en hebben de mogelijkheid om het voorhuis van onze prachtige boerderij te verhuren als vakantieverblijf.

Onze boerderij bevindt zich onder de rook van Alkmaar in het heerlijke plaatsje Heiloo.

Het voorhuis van de Inca hoeve is volledig op zichzelf waardoor u een eigen ingang, zitje en parkeerplaats heeft. De achterzijde van de boerderij wordt bewoond, maar doordat u beschikt over een eigen vrije opgang, heeft u volledige privacy.
Wat misschien leuk is om te weten is dat u eventueel uw hond mee mag nemen!

De Inca Hoeve biedt ruimte aan maximaal 4 personen. U komt binnen in de woonkamer met open keuken waar genoeg ruimte is om gezellig met het gezin te eten, spelletjes te doen of gewoon te relaxen.

Achterin de woonkamer bevindt zich de ruime badkamer op een hoger niveau. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, aparte douche en een was-droogcombinatie. Er zijn 4 slaapplaatsen in de Incahoeve. Dit zijn alle bedden en geen slaapbanken.

Heiloo is een prachtig dorp onder de rook van de stad Alkmaar.

In Heiloo zijn twee winkelcentra waarvan er een overdekt is. Er is een openluchtzwembad,een park waar honden los mogen lopen en een prachtig oerbos. Het uitgestrekte duingebied ligt 6 km. vanaf de boerderij.

Tevens is de afstand naar strand en zee 25 minuten fietsen en 10 minuten met de auto.

Dan zijn er nog volop waterrecreatiemogelijkheden, want ook het Alkmaardermeer ligt 5 km. verderop.

De grote steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. Helioo heeft een NS station.

Kom hierheen en geniet van alles wat wij te bieden hebben!!!

Referentienummer: 13983

Geen trefwoorden

  

Menu
×