De Heksenketel

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Fam. Visser
Accommodatie
2 Gasten

Over deze accommodatie

De heksenketel ligt tussen Holwerd en Lauwersoog, de dorpen vanwaar u naar Ameland of Schiermonnikoog kunt varen.
Dokkum, de Bonifatiusstad, ligt op 5 kilometer afstand van Hantumhuizen. Binnen de 400 jaar oude stadswallen biedt deze plaats u de stadse geneugten. De elfde stad aan de elfstedenroute heeft alles in huis: winkels, restaurants, bars, musea, galeries en kerken, maar ook terrasjes.

In onze woonboerderij ( voorheen een boerderij, maar ook een herberg geweest) kunt U heerlijk overnachten tijdens uw fietstocht, of tijdens uw autorit door de regio. U kunt op uw gemak genieten van de uitgestrektheid van het landschap met zijn weidse vergezichten. De vaak voorkomende wolkenpartijen in een schone, kraakheldere lucht zullen u soms doen verbazen. Ook de Waddenzee doet mensen vaak urenlang, al mijmerend, stilstaan op de forse zeedijken, al starend naar de rijke en vaak zeer actieve vogelstand .

De heksenketel is vrij gelegen. Rondom het huis zijn allerlei terrasjes te vinden. De ontspannen sfeer maakt het een uitstekende plaats om goed bij te komen van de dagelijkse drukte. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Na de nachtrust serveren wij u een uitgebreid ontbijt in onze klassieke eetkamer op een tijdstip dat u graag wenst.
Er is gratis een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Nationaal Park Lauwersmeer, zo’n 10 minuten rijden van de heksenketel, biedt prima wandel- en fietsmogelijkheden en staat garant voor het zien van bijzondere vogelsoorten.
Staatsbosbeheer heeft op een aantal goede vogel-kijk-plekken en vogelkijkhutten neergezet. Vanuit zo’n vogelkijkhut kunt u de aanwezige vogels, zonder ze te verstoren, van dichtbij bekijken. Ook de watersporter kan hier te kust en te keur.

Details

  • Gasten: 2
  • Actieve boerderij: Ja

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Kamer
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Fam. Visser

Geplaatst door Fam. Visser

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk