Boerderijvakanties.nl

De Heidebloemranch

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Brabant
  • Accommodatie: Groepsverblijf
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
  • Adres: Snoertsebaan 8
  • Plaats: Liessel
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

De Heidebloem Ranch is een boerderij en paardenranch in het buitengebied van Liessel, op enkele kilometers van Deurne.

Op deze rustige plek tussen weilanden, bossen en vennen nabij natuurgebied de Grote Peel, bieden wij u een vakantiewoning accommodatie voor een dag, weekend, midweek of hele week, waar maximaal 16 personen terecht kunnen. Hier kunt u in alle rust in de Brabantse Peel genieten: fietsen, wandelen, vissen en mentochten. Kortom een unieke plaats waar u passief of actief bezig kunt zijn of waar kinderen lekker vrijuit kunnen ravotten.

Speciaal voor u hebben we zeer gastvrije arrangementen samengesteld. Of u het nu gaat om een arrangement in combinatie met boerengolf, of gewoon een gezellige familiebarbecue, alles is mogelijk. Deze arrangementen zullen van een zeer goede kwaliteit zijn en bieden wat u van Brabantse gastvrijheid kunt verwachten. Dit alles tegen een betaalbare prijs.

Op korte termijn zullen we starten met de nieuwbouw van een extra onderdeel: de Peelven Hoeve. De Peelven Hoeve zal de bezoeker nog meer bieden op het gebied van vermaak en verblijf. Hier zullen een aantal accommodaties worden gerealiseerd, welke aan uw vakantiewensen zullen voldoen. Dit onderdeel zal volledig ingericht zijn om ook de mindervalide bezoeker goed te kunnen ontvangen.
De Peelven Hoeve zal ook het middelpunt worden van een aan te leggen natuurgebied en natuurvijver, waar u als bezoeker naar hartenlust kunt vissen of met uw paard kunt galopperen.De manege zal ook als startpunt dienen voor verschillende menroutes.

Referentienummer: 11688
Menu
×