Boerderijvakanties.nl

€ 1.050,-

De Berger Hoeve

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Brabant
  • Accommodatie: Vakantiehuis, Groepsverblijf
  • Overig: Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Adres: eerselsedijk 50
  • Postcode: 5571TM
  • Plaats: Bergeijk
  • Website: Klik hier voor de website
De Berger Hoeve - Foto 2 van 4De Berger Hoeve - Foto 3 van 4De Berger Hoeve - Foto 4 van 4

Uitgebreide omschrijving

Welkom op de Berger Hoeve. Een omgeving waar u een heerlijk weekendje weg bent, een zalige vakantieweek kunt boeken, een rit kunt maken op een paard, een tocht kunt maken in een huifkar en vooral kunt genieten van de vele mogelijkheden die er zijn om te ontspannen en plezier te hebben.

Met familie een weekendje weg, met vrienden gezellig samenkomen om te genieten of met een vereniging in een andere setting samenzijn als gewoonlijk? Alles is mogelijk op de Berger Hoeve. Op het terrein zijn 2 luxe groepsaccommodaties aanwezig, die van vele gemakken zijn voorzien en het een ieder mogelijk maken om in een bosrijke, rustige omgeving te genieten.

De locatie is fantastisch: bossen en natuurgebieden worden afgewisseld door agrarische gebied, dorpen en steden.

Bergeijk is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland!!!!!

Bergeijk is gelegen in de Brabantse Kempen, grenst aan Belgie en heeft een dorps karakter met alle voorzieningen aanwezig. Zelfs meer dan dat: Bergeijk staat op de kaart als Rietveld- gemeente. Weverij De Ploeg en ook enkele huizen in het dorp zijn gebouwd door de vermaarde architect Gerrit rietveld. Dit is een bijzonderheid op zich.
Wilt u genieten van rust en mooie natuur, sportief bezig zijn, een stad bezoeken (Antwerpen/Eindhoven) of genieten van een biertje op een Belgisch terras, dat alles is binnen handbereik als u vakantiegast bent op de Berger Hoeve.

De Berger Hoeve heeft voor beide groepsaccommodaties apart een sport- en recreatieveld. Voor typische vrijetijdsgenoegens als kampvuur en barbecue hebben wij op eigen terrein voorzieningen. Fietsverhuur, tennis, golfen,kanovaren, watersport, wintersport en vele andere activiteiten kunnen wij voor u regelen.
Wanneer u vragen heeft of wensen, aarzel dan niet deze met ons te bespreken.

ZEER SPECIALE AANBIEDINGEN IN DE MAANDEN NOVEMBER-DECEMBER-JANUARI en FEBRUARI .

BEL VOOR MEER INFO : 0497-514721

Referentienummer: 20418
Menu
×