Boerderijvakanties.nl

€ 70,-

Chambres d’hôtes/Gîtes Les Glycines

  • Land: Frankrijk
  • Accommodatie: Kamer, Appartement
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
  • Faciliteiten: Zwembad
  • Adres: 1, Traverse de la Gare
  • Postcode: 04200
  • Plaats: Mison
  • Website: Klik hier voor de website
Chambres d'hôtes/Gîtes Les Glycines - Foto 2 van 6Chambres d'hôtes/Gîtes Les Glycines - Foto 3 van 6Chambres d'hôtes/Gîtes Les Glycines - Foto 4 van 6Chambres d'hôtes/Gîtes Les Glycines - Foto 5 van 6Chambres d'hôtes/Gîtes Les Glycines - Foto 6 van 6

Uitgebreide omschrijving

Aan de rand van Mison-les-Armands in de Alpes de Haute Provence, Zuid-Frankrijk, ligt Les Glycines, voormalig hotel-café-restaurant uit 1870. Wij hebben dit huis verbouwd tot chambres d’hôtes en gîtes met respect voor de oorspronkelijk stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150 m2 onder een dak van blauwe regen (glycine) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen.

Het komende jaar verhuren wij 3 tweepersoonskamers met ieder eigen sanitair. Daarnaast verhuren we Gîte Jouère en Gîte Malaup, ieder voor 2 personen.
Het is mogelijk de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen).

Aan de gasten die een kamer huren serveren wij ‘s ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook meedoen aan het ontbijt. Een aantal keren per week verzorgen wij een “table d’hôte”, waarbij u o.a. de regionale specialiteiten kunt proeven en waarbij we exclusieve wijnen schenken. Meer informatie hierover vindt u bij het onderdeel Eten en Drinken.
Op de dagen dat wij niet koken, kunnen de gasten die een kamer huren, gebruik maken van onze goed uitgeruste zomerkeuken en barbecue.

Bij individueel verblijf is Les Glycines minder geschikt voor kinderen tot 12 jaar, dit i.v.m. de rust die wij onze gasten enigszins willen garanderen. Bij verhuur aan groepen die de hele locatie reserveren, is dit uiteraard geen probleem en zijn ook kinderen tot 12 jaar van harte welkom.

Referentienummer: 22302
Menu
×