Boerderijvakanties.nl

€ 14,-

camping bekhofschans

  • Accommodatie: Vakantiehuis, Blokhut, Camping, Ingerichte tent
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Website: Klik hier voor de website
camping bekhofschans - Foto 2 van 7camping bekhofschans - Foto 3 van 7camping bekhofschans - Foto 4 van 7camping bekhofschans - Foto 5 van 7camping bekhofschans - Foto 6 van 7camping bekhofschans - Foto 7 van 7

Uitgebreide omschrijving

Vakantiewoningen met een bijzondere architectuur, Stijlvol kamperen in een safaritent, trekkershutten met kroonluchter
Ons terrein is aangesloten bij de stichting natuurkampeerterreinen. U bent op een kleinschalige en sfeervolle camping midden in de natuur en doet en laat waar u zich prettig bij voelt. Een camping met veel harmonie en respect voor kampeerders behoudt als vanzelf haar rust en stilte. De camping heeft twintig ruime plaatsen met veel privacy. Onder de oude eiken, de plaats voor een goed gesprek, of even helemaal niets. Voor jonge kinderen is het terrein een ware belevenis.

De twee vakantiewoningen hebben een bijzondere architectuur die als zeer aangenaam wordt ervaren. Beiden hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit uw huisje wandelt u zo uw afgesloten privé-tuin in. En als u wilt kunt u natuurlijk gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Voor jonge kinderen is de camping een paradijs. Urenlang speel plezier is een garantie.

De geur van de tent en het comfort van een huisje. U kunt met 4 personen in deze royale safaritent (8 x 5 meter) overnachten. Gooi de flappen open en binnen en buiten gaan naadloos in elkaar over. Zo krijgt u helemaal het campinggevoel tijdens een lekkere vakantie of een ontspannen weekendje weg. In de tent heeft u een royaal woongedeelte met prima keuken en twee gescheiden slaapvertrekken. Als u van gemak houdt, dan maken wij graag de bedden alvast voor u op.

Op onze natuurkampeerterrein staan twee trekkershutten voor u klaar. In iedere trekkershut kunt u met vier personen overnachten. Hoewel de inrichting aan de standaard normen voldoen is deze net even anders. Het is mogelijk om van een aantal extra voorzieningen gebruik te maken. U kunt op verzoek gebruik maken van verwarming. Naast een uitgebreide servies- en pannenset is het mogelijk gebruik te maken van de linnengoedservice. Bij aankomst zijn de bedden dan opgemaakt.

Referentienummer: 24125
Menu
×