Boerderijvakanties.nl

€ 62,20

Boertel de Twist

  • Land: Nederland
  • Regio: Noord-Brabant
  • Accommodatie: Groepsverblijf, Kamer, Blokhut
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Adres: Duivenbosweg 1
  • Postcode: 5825 HR
  • Plaats: Overloon
  • Website: Klik hier voor de website
Boertel de Twist - Foto 2 van 14Boertel de Twist - Foto 3 van 14Boertel de Twist - Foto 4 van 14Boertel de Twist - Foto 5 van 14Boertel de Twist - Foto 6 van 14Boertel de Twist - Foto 7 van 14Boertel de Twist - Foto 8 van 14Boertel de Twist - Foto 9 van 14

Uitgebreide omschrijving

In het buitengebied van Overloon, midden in een langgerekt bosgebied, ligt Boertel de Twist. Bij ons kunt u genieten van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur. Wij bieden u verschillende manieren om bij ons te verblijven. Of u nu kiest voor een prachtige boerderijkamer in het Boertel (op basis van B&B) of u verblijft in de stacaravan of blokhut op ons recreatieterrein, bij ons bent u verzekerd van een heerlijke rustige vakantie waar u de sfeer van het boerenleven nog kunt proeven. Boertel de Twist is ook geschikt voor groepen en voor vergaderingen en u kunt tal van activiteiten bij ons organiseren.

Boertel de Twist is gelegen in een prachtige langgevel boerderij die gedeeltelijk is verbouwd tot een sfeervol verblijf. Wij bieden 8 sfeervolle kamers, allen met een eigen authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
Op de benedenverdieping bevindt zich de herberg, die als verblijfsruimte fungeert. De herberg heeft tevens een gezellige loungehoek waar u bij de houtkachel kunt genieten van een lekker drankje of een mooi boek. Aangrenzend aan de Herberg bevindt zicht een recreatieruimte waar u een spelletje kunt spelen of televisie kunt kijken. In de keuken is een koelkast aanwezig met drankjes die u kunt nuttigen tegen een klein tarief.
Bij mooi weer kunt u genieten van de lounge-tuin die speciaal voor onze gasten is aangelegd.

Naast de boerderij ligt een prachtig ruim recreatieterrein. Op dit recreatieterrein is voldoende ruimte om met groepen een activiteit te organiseren en er zijn twee jeu de boules banen. Er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen, kinderfietsjes, skelters, een zandbak, een trampoline en dieren aanwezig. Wij beschikken op ons terrein over voldoende weiland en een tweetal paardenstallen.
Tevens bevinden zich op ons recreatieterrein een blokhut en een stacarvan welke u kunt huren voor een heerlijke vakantie.

Referentienummer: 20941
Menu
×