Boerderijvakanties.nl

€ 14,-

Boerderij ‘t Ven

  • Accommodatie: Kamer, Camping
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, Oven, Wasmachine
  • Adres: Vendreef 3
  • Postcode: 5251KL
  • Plaats: Vlijmen
  • Website: Klik hier voor de website

Uitgebreide omschrijving

Boerderij ’t Ven is centraal gelegen midden in het rustige en prachtige polderlandschap tussen de Loonse en Drunense duinen, ’s-Hertogenbosch en het vestingstadje Heusden.

Het is een bedrijf met twee takken; de boerderij en het agrotoerisme met een minicamping en hoevelogies in een nieuw ‘logeerhuis’.

Alle gasten en zeker de kinderen zijn welkom op de boerderij en daarnaast zijn er vele recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid. Ook voor paardenbezitters zijn er mooie ruiterroutes in de omgeving en hebben wij de mogelijkheid tot stalling met een wei.

De camping en de logies bieden een ideale gelegenheid om uw vakantie door te brengen en tot rust te komen.

De Minicamping

Dit betreft een goed onderhouden campingterrein met 15 ruime plaatsen met elektriciteit. Er zijn uitstekende moderne verwarmde sanitaire voorzieningen, waaronder ook een aparte baby verzorgingsplaats. Tevens ligt er een jeu de boulesbaan en een centrale speelweide. Het terrein is goed afgesloten, zodat het zeer geschikt is voor kleine kinderen.

Bij slecht weer kan uitgeweken worden naar de voor iedereen beschikbare ontspanningsruimte. Hier is ook een gelegenheid tot koken.

Fietsverhuur behoort tot de mogelijkheden. Huisdieren op de camping in overleg.

Reserveren voor onze camping wordt aangeraden. De minicamping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober.

Hoevelogies

Sinds 2000 zijn er 8 zeer moderne kamers voor 2 tot 4 personen beschikbaar. Bij aankomst is uw kamer helemaal gereed met een gespreid bed. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. ’s-Morgens wordt u onthaald op een heerlijk ontbijt in onze moderne ontbijt-ruimte met zithoek en tv. Hier kunt u ook een maaltijd klaarmaken in onze keuken met oven en magnetron.

Eén van de kamers is volledig ingericht voor gehandicapten. Huisdieren zijn in de kamers niet toegestaan. Ons ‘logeerhuis’ is het hele jaar open. Reserveren behoort tot de mogelijkheden.

Referentienummer: 18956

Geen trefwoorden

  

Menu
×