Boerderijvakanties.nl

Boerderij Morgenland

Uitgebreide omschrijving

Riante vakantieboerderij voor familie, vrienden, reunie enz. Vrijgelegen op 1,5 ha erf op een rustiek plekje in een prachtig gebied. Gelegen aan een landweggetje 150 meter verscholen in het landschap. Erf voorzien van zonneweide, terrassen, tuinhuis, wipkippen, zandbak, tafeltennis en schommels. BBQ en fietsen aanwezig.
Dichtbij de bossen en mooie heidevelden waar de schapen lopen te grazen. Om plm 17:00 uur komen ze weer naar de kooi met de schaapsherder.
Dwingeloo, Diever en natuurlijk Ruinen prachtig aan de brink gelegen. Meer in voor sportief? Ook dat kan met klompjesgolf te Ansen, Pits en pulls of in Giethoorn met een bootje varen of in de punter.
De Boerderij heeft 7 slaapkamers, met boxspringbedden, 1 romantische bedstee, 2 kinderbedden, een box en 3 kinderstoelen. Keuken van alle luxe voorzien zoals vaatwasser, combimagnetron, 5 pitskookplaat en grote eettafel.
Kleine huiskamer met TV. Grote huiskamer met bar, openhaard, radio met CD en spelletjes hoek voor de kids.
Dus er een weekendje/midwweek tussen uit met vrienden/familie of een bedrijven uitje, het is mogelijk te genieten van de rust in mooi Drenthe. Ook voor paard of pony is er weidegang.
Heeft U belangstelling voor een prive plekje, geen medebewoners dan is dit uw mogelijkheid.
De boerderij is te huur vanaf 8 personen tot plm 20 personen.

 

Referentienummer: 4406

Geen trefwoorden

  

Menu
×