Boerderij de Zalm

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Wouter en Astrid Kruithof- van Bennekom

Over deze accommodatie

Welkom bij Boerderij de Zalm! Genieten van Rust en Ruimte!

Wij bieden je graag de gelegenheid om op een prachtige plek in Midden Nederland, te genieten van rust en ruimte.

Wil je een nachtje, weekendje of weekje onthaasten op Boerderij de Zalm, dan bieden wij een fijne plek om tot rust te komen.

Boerderij de Zalm is van oorsprong een veebedrijf, nu hebben we alleen nog schapen en daarnaast nog wat kippen en een aantal huisdieren. Je kunt altijd een rondleiding krijgen en vind je het leuk, dan zijn er genoeg verhalen te vertellen over het boerenleven. Maar kom je voor rust en ruimte, ook dan is er op Boerderij de Zalm een plaatsje voor jou. De koeienkamer zoals wij de kamer noemen, heeft een eigen opgang en je kunt je eigen gang gaan.

Verder biedt de omgeving genoeg vermaak. Boerderij de Zalm is een uitstekende plek om als uitvalsbasis te dienen voor het maken van wandelingen, of om een fietsvakantie te houden. Nabij gelegen is het stadje Culemborg. Ongeveer 20 minuten lopen of 10 minuten fietsen. Onderweg steek je de Lek over met het Veerpontje. Als je de andere kant opgaat, kun je een bezoekje brengen aan het oude stadje Wijk bij Duurstede. Een prachtig oud stadje, met een stadspark, galerieen en leuke eettentjes. Dit is ongeveer 20 minuten fietsen vanaf Boerderij de Zalm. Daarnaast is het mogelijk om in de buurt een mooie en gezellige theetuin te bezoeken. Je kunt er heerlijke taartjes eten en is zeker een bezoekje waard. Kijk vooral bij de door ons aanbevolen links. Vanaf Boerderij de Zalm, is de stad Utrecht goed te bereiken; ongeveer 20 minuten met de auto (een uurtje fietsen). In de omgeving zijn verder op fietsafstand leuke plaatsjes zoals, IJsselstein, Zeist en Doorn; leuke plaatsjes om met de fiets of auto te bezoeken.

Wij zijn Wouter en Astrid. Wij wonen sinds een paar jaar op deze prachtige lokatie samen met Xam en Xie, ons hondjes en Moxi, onze poes. Wij genieten enorm van onze boerderij en de omgeving van Schalkwijk. En we willen deze plek graag delen met anderen.

Naast ons werk, houden we van klussen, lekker eten en wandelen. En omdat we het leuk vinden om mensen te ontmoeten en de gastvrijheid van het platteland uit te dragen, zijn we onze ?bed and breakfast? begonnen. Wij noemen dit: Slapen en ontbijten. Mocht je eens een nachtje of een paar nachtjes bij ons willen komen genieten, kijk dan op onze site. We verheugen ons om je te ontmoeten!

Details

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Appartement
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Wouter en Astrid Kruithof- van Bennekom

Geplaatst door Wouter en Astrid Kruithof- van Bennekom

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk