Boerderijvakanties.nl

€ 25,-

Björkänga Gård Farmholidays

  • Land: Zweden
  • Accommodatie: Kamer, Blokhut, Appartement, Vakantiehuis
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, BBQ, Internetfaciliteiten, Open haard, Oven
  • Adres: östra klasarödsvägen 262-16
  • Postcode: 27371
  • Plaats: Lövestad
  • Website: Klik hier voor de website
Björkänga Gård Farmholidays - Foto 2 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 3 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 4 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 5 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 6 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 7 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 8 van 18Björkänga Gård Farmholidays - Foto 9 van 18

Uitgebreide omschrijving

Welkom op Björkänga Gård!
Kom gezellig bij ons kijken op een echte boerderij met grote en kleine dieren. Kijk hoe de koeien gemolken worden met de melkrobot en maak kennis met de paarden, geiten, schapen, kippen, konijnen, honden og katten. Ook hebben wij een speeltuin voor groot en klein. Kom gezellig bij ons logeren in één van onze huisjes, met eigen terras en uitzicht op de grazende koeien.
Huur ons gezellige apartement boven de stal, of neem gewoon een kamer met een lekker ontbijt. Houd u van natuur en rust, huur dan ons mooie vakantiehuisje ongeveer 1 km bij de boerderij vandaan.

Aktiviteiten
Leuk voor jong en oud!
We hebben een leuke speeltuin met een glijbaan, schommels en een zandbak, kortom iets voor alle leeftijden. Ook hebben we skelters, traptrekkertjes en trampolines.
Kom gezellig knuffelen met onze kleine dieren. In de wei dicht bij de speeltuin zijn er geiten en een hangbuikzwijntje. Ook hebben we paarden, schapen, konijnen, honden, katten en natuurlijk koeien.
Kom een kijkje nemen bij het melken van de koeien met de melkrobot en knuffel gezellig met de kleine kalfjes. Als je het leuk vindt kun je meehelpen met het voeren van de dieren.

Overige activiteiten (voor jong en oud):

● Knuffelen en verzorgen van de pony’s
● Knuffelwei met kleine dieren
● Help de boer met het voeren en verzorgen van de dieren
● Een ritje in de trekker met de boer
● Wandelroutes bijv. Skåneladen, og neem een kijkje bij het meertje, evt. vissen.
● Buiten zwembad in Lövestad (2km)

Referentienummer: 25822

Geen trefwoorden

  

Menu
×