Boerderijvakanties.nl

BinnenInn Buitenuit

  • Land: Nederland
  • Regio: Friesland
  • Accommodatie: Appartement, Vakantiehuis, Groepsverblijf
  • Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
  • Personen: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+
  • Faciliteiten: Afwasmachine, BBQ, Internetfaciliteiten, Jacuzzi / Bubbelbad, Oven
  • Adres: Stationswei 23
  • Plaats: Metslawier
  • Website: Klik hier voor de website
BinnenInn Buitenuit - Foto 2 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 3 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 4 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 5 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 6 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 7 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 8 van 9BinnenInn Buitenuit - Foto 9 van 9

Uitgebreide omschrijving

5 zeer ruime logementen (Bed and breakfast) met eigen keuken en tuin met finse hottub in een voormalig landbouw-schoolgebouw in het Waddenzeegebied, zeer geschikt voor groepen tot 20 personen of 5 gezinnen met kinderen!

Kinderen vinden het hier zo ontzettend fijn, omdat er beesten zijn: een angorageit die ze komt verwelkomen, een shetlander voor de shetpret, kippen met verse eitjes en de poezen-tweeling TomTom.

Het leukst is nog, dat pap en mam hier zo relaxed zijn…….
Want als je met je kids naar dit Bed and Breakfast gaat in het uiterste noorden van Nederland, heb je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Er zijn 5 zeer ruime gezinsappartementen, elk uniek en anders ingericht door het eigen ontwerpbureau. Zalige bedden voor de ouders en “hilarische” oplossingen voor de kinderen om te slapen: in thema’s als een boomhut, strandhut en bedstedes. Welk kind wil dan niet gaan slapen? Want slapen kun je hier wel, als je uitgespeeld bent met de beesten, de zeehonden in Pieterburen hebt gezien en hebt gewandeld langs de Waddenzee bij zonsondergang. Als je dan nog niet moe genoeg bent, kun je fietsen met de kinderbakfiets, rennen op het schoolplein en misschien nog wel even paardrijden op Nicolien, de shetlander!

Een vakantie bij BinnenInn Buitenuit is lekker comfortabel: voor beddengoed is gezorgd, het speelgoed ligt klaar en de rest gaat hier vanzelf. Kortom: zet de kids in de auto, ga naar BinnenInn Buitenuit en je zult verbaasd ontdekken aan het einde van de vakantie, dat de TV niet eens is aan geweest!

Eten & Drinken:
Gasten kunnen in de grote, goed uitgeruste keuken zelf koken. Er is een afwasmachine en er zijn 4 koelkasten. Het is ook mogelijk om te barbecuen in de tuin.

Verder zijn er in de omgeving meerdere kindvriendelijke restaurants en in het dorp kan je de lekkerste patatten van de hele wereld kopen!

Referentienummer: 10593

Geen trefwoorden

  

Menu
×