Boerderijvakanties.nl

Layer Marney Tower

 • Land: Groot-Brittannië
 • Regio: Zuid Oost England
 • Accommodatie: Ingerichte tent
 • Overig: Kindvriendelijk
 • Boerderij in bedrijf: Ja
 • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6
 • Slaapkamers: 1, 2
 • Faciliteiten: BBQ, Oven
 • Ligging: Landelijk
 • Adres: Roundbush Road
 • Postcode: CO5 9US
 • Plaats: Colchester
 • Website: Klik hier voor de website
898000-07 Layer Marney tent ext lay out
898004-13 Layer Marney tent ext view898006-06 Layer Marney animals cow898009-19 hottub_layermarney3898011-15_K3Q6354898013-21 Layer Marney & Grace's Confirmation May2009 020898014-17 LMT_Panorama898015-08-DSC_0338900289-web-DSC_0434 layer marney funny kids

Uitgebreide omschrijving

Slechts op een uur afstand van Londen, net voorbij de Romeinse stad Colchester zie je het prachtige landschap van East Anglia. Zodra de weg smaller wordt, verschijnt Layer Marney Tower voor je, met zijn prachtige rode bakstenen die glinsteren in de zon. Dit is het grootste Tudor huis in Engeland en gedurende je verblijf kan je genieten van de mooiste uitzichten op zee vanaf het hoogste uitzichtpunt.

Vanaf een heuvel kan je de Tentplaatsen bijna niet zien ? maar je zult daardoor juist genieten van de natuur om je heen met de prachtige Elsen bomen en de fazanten, spechten en uilen.
Als je van vogels houdt, is dit de regio waar je heen moet gaan. Een bezoekje aan Blackwater aan de kust is zeker de moeite waard, de woonplaats van de steltlopers en aalscholvers. Dit gebied is beroemd geworden door de Colchester oesters, proef ze bij de Company Shed op Mersea Island. Sommige Tenten kijken uit op de edelherten. In 1267 kreeg de Marney familie een vergunning om een park aan te leggen voor het jagen op edelherten.
De Marney familie volgde het voorbeeld van hun koning Henry VIII, hij vond dat iemands huis/landgoed een reflectie moet zijn van de grandeure van zijn eigenaren. Het resultaat was het grootste Tudor poorthuis in Engeland. De bouw bleef doorgaan, zelfs na zijn dood in 1523, maar werd in 1525 stopgezet door de dood van zijn enige zoon John.

Vandaag de dag zal je begroet worden door Nicholas en Sheila Charrington , hun vier kinderen of het team van Layer Marney. Layer Marney Tower is ook een befaamde trouwlocatie, welke in de Long Gallery worden gehouden op slechts 200 meter afstand van de dichtsbijzijnde Tent. De muziek kan te horen zijn in die Tent, maar dit zal om middernacht stoppen. Slechts op een uur afstand van Londen, net voorbij de Romeinse stad Colchester zie je het prachtige landschap van East Anglia. Zodra de weg smaller wordt, verschijnt Layer Marney Tower voor je, met zijn prachtige rode bakstenen die glinsteren in de zon.

Dit is het grootste Tudor huis in Engeland en gedurende je verblijf kan je genieten van de mooiste uitzichten op zee vanaf het hoogste uitzichtpunt. Vanaf een heuvel kan je de Tentplaatsen bijna niet zien ? maar je zult daardoor juist genieten van de natuur om je heen met de prachtige Elsen bomen en de fazanten, spechten en uilen.
Als je van vogels houdt, is dit de regio waar je heen moet gaan. Een bezoekje aan Blackwater aan de kust is zeker de moeite waard, de woonplaats van de steltlopers en aalscholvers. Dit gebied is beroemd geworden door de Colchester oesters, proef ze bij de Company Shed op Mersea Island. Sommige Tenten kijken uit op de edelherten.

In 1267 kreeg de Marney familie een vergunning om een park aan te leggen voor het jagen op edelherten.
De Marney familie volgde het voorbeeld van hun koning Henry VIII, hij vond dat iemands huis/landgoed een reflectie moet zijn van de grandeure van zijn eigenaren. Het resultaat was het grootste Tudor poorthuis in Engeland. De bouw bleef doorgaan, zelfs na zijn dood in 1523, maar werd in 1525 stopgezet door de dood van zijn enige zoon John.

Vandaag de dag zal je begroet worden door Nicholas en Sheila Charrington , hun vier kinderen of het team van Layer Marney. Layer Marney Tower is ook een befaamde trouwlocatie, welke in de Long Gallery worden gehouden op slechts 200 meter afstand van de dichtsbijzijnde Tent. De muziek kan te horen zijn in die Tent, maar dit zal om middernacht stoppen.

Referentienummer: betereboerenbed-176
Menu
×