Boerderijvakanties.nl

Billingsmoor Farm

 • Land: Groot-Brittannië
 • Regio: Devon
 • Accommodatie: Ingerichte tent
 • Overig: Kindvriendelijk
 • Boerderij in bedrijf: Ja
 • Personen: 1, 2, 3, 4, 5
 • Slaapkamers: 1, 2
 • Faciliteiten: BBQ, Oven
 • Ligging: Landelijk
 • Adres: Butterleigh
 • Postcode: EX15 1PQ
 • Plaats: Cullompton
 • Website: Klik hier voor de website
billingsmoor
897541-21 piza oven897547-02 kip in tent897549-07 tent exterieur897554-03 boeren897555-19 hot tub897556-08. tent-huisje897557-18 jongetje drinken897558-06 koeien melken

Uitgebreide omschrijving

Vanaf onze prachtige zuivelboerderij, kun je goed zien, dat je in het mooiste stukje van Devon bent beland, met goede toegang tot de Noordelijke en Zuidelijke kusten. Families en groepen hebben genoeg te doen hier, met de Wild Wanderers workshop of de boerderij rondleiding. We kunnen ook prachtige bruiloften en feesten houden in onze omgebouwde melkschuur. Wij zijn Robert en Jayne Lammie en wonen op onze Boerderij Billingsmoor met een van onze zonen Alex. We hebben ook drie honden, Jaz, Megan en Tobie. Billingsmoor is een traditionele 400 hectare grootte Boerderij en vormt een onderdeel van het landgoed van de hertogdom van de prins van Wales. Dit betekent dat we onze Boerderij onder strikte regels moeten managen om de natuurlijke omgeving in stand te houden.

Onze 170 Friesche koeien worden twee keer per dag gemolken en zijn de rest van de dag op het veld te vinden. Ook worden er het hele jaar door kalveren geboren die je gerust kan gaan bekijken. Onze Kune Kune varkens zijn echter het meest populair.
We delen graag onze passie en kennis van het platteland met onze gasten. We geven dan ook graag een rondleiding op de Boerderij waarbij je veel kunt leren over ons organisch boerenbedrijf. We zijn erg trots op alle lokale delicatesses en kunnen dit voor jullie op aanvraag bestellen. Onze doucheruimtes zijn modern, schoon en centraal verwarmd en er zijn electriciteitspunten voor haardrogers beschikbaar.
De glooiende heuvels van Devon, de grazende koeien en een vroeg bezoekje van Meg de cocker spaniel zorgen er voor dat al je zorgen van je afglijden. We zijn ook erg populair als locatie voor groepen aangezien we tien Tenten hebben die verdeeld zijn over vier velden. Zo hebben wij ook een van onze oude melkschuren omgebouwd zodat je als groep hier goed kunt vertoeven.

Voor kinderen is het ideaal om hier hutten te bouwen in het bos of tikkertje te spelen, er is genoeg ruimte. We bieden ook een speciale workshop aan, de Wild Wanderer Forest School, waar iedereen van jong tot oud, kan leren hoe je een hut moet bouwen en nog veel meer leuke activeiten in het bos kunt doen. Aangezien er geen stadsverlichting te vinden is op onze Boerderij, kun je naar de meest geweldige sterrenhemel kijken vanuit je Tent.
De prachtige kusten van Exmouth liggen op slechts 30 kilometer afstand verwijderd. Er zijn ook vele National Trust (nationaal erfgoed) gebouwen te bezichtigen in de nabije buurt, zoals ook de historische stad Exeter. In het nabijgelegen Tiverton kan men romantische kanaalboottripjes maken of met paard en wagen rondtoeren bij het kasteel.
Attracties in de buurt van Billingsmoor Farm:

35 km van Exmouth Ruige Noord kust met surfgelegenheid.
op 40 minuten afstand Zuid kust met prachtige zandstranden.
18 holes golfbaan nabij.
Paardrijden.
prachtige wandelroutes vanaf je Tent.
Veel pubs en inns dichtbij met lokale specialiteiten
Natuurlijk Erfgoed gebouwen
dichtbij Valkerij
dichtbij De historische stad Tiverton.
Quad world en Diggerland.

Wat je ook besluit te doen gedurende je verblijf bij ons, we zullen er altijd voor zorgen dat je met een nieuwe kijk op het plattelandsleven naar huis keert. Zoals een klant ooit zei tegen ons: “Billingsmoor is goed voor je ziel’

Referentienummer: betereboerenbed-115
Menu
×