B&B ‘t Oegenbos

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Accommodatie
50+ Gasten

Over deze accommodatie

Ons Bed & Breakfast bestaat uit een houten chalet waarin max. 4 personen kunnen logeren. U beschikt in de B&B over een eigen separate wc.

Om te douchen kunt u gebruik maken van het modern ingerichte sanitair van onze minicamping.

Dit sanitaire beschikt over 4 douches waar u onbeperkt kunt douchen. Wij hanteren geen muntjessysteem!

Daarnaast is er één extra babykamer waar de kleintjes in rust in een babybad met extra uittrekbare handdouche kunnen badderen.

Naast deze extra ruimte is er ook nog één separate, grote rolstoelvriendelijke ruimte voor minder valide gasten. Hier is ook een extra WC, regendouche en wastafel, voorzien van de nodige hulpmiddelen zoals een vaste klapstoel aan de muur onder de douche. Uiteraard mag deze kamer ook door anderen gebruikt worden, maar de bedoeling is, dat als er minder valide gasten op onze camping aanwezig zijn, hun de voorrang voor deze kamer krijgen.

Verder vindt u in de sanitaire ruimte natuurlijk ook extra wastafels voor de nodige zorg. Maar ook buiten de sanitaire ruimte is er nog een extra dubbelde wastafel.

De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming, zodat u zich ook op de wat frissere dagen behaaglijk voelt in deze ruimte.

Daarnaast vindt u in de sanitaire ruimte een wasmachine, droger en een koelkast waarvan u gebruik kunt maken.

De Bed & Breakfast beschikt over een overdekte veranda waar u tot laat in de avond kunt genieten van de allerlaatste zonnestralen. U kunt hier heerlijk relaxen met een geweldig wijd uitzicht over de weilanden maar ook kijkt u uit op het kleine sportvliegveld Teuge waar de zweefvliegtuigen boven u in de wolken hangen. Maar het is vooral spectaculair om de parachutisten te zien landen. Soms landen deze zelfs in het weiland direct voor uw Bed & Breakfast.

’s Ochtends kunnen wij u een heerlijk ontbijt serveren (€ 7,50 p.p.). Met mooi weer kunt u natuurlijk ook op het terras van de theeschenkerij ontbijten of buiten op uw eigen veranda van de B&B.

Details

  • Gasten: 50+

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Camping
  • Vakantiehuis
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend

Geplaatst door Boerderijvakanties

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken
Ligging
Prijs
Facilititeiten

Vergelijk accommodaties

Vergelijk