B&B en vakantie-appartementen bij paardenopfokstal

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Stans Hoppenbrouwers
Accommodatie
8 Gasten

Over deze accommodatie

In het Overijssels Vechtdal ligt de buurtschap Anerveen, vlakbij het mooie plaatsje Gramsbergen en op enkele kilometers van het monument dat herinnert aan de Slag bij Ane. Anerveen betekent stilte en rust, weilanden, akkers en wat bos, ideaal voor fazanten, patrijzen en reeëen. Voor wandelaars en fietsers een goede stopplaats. De Vechtdalroute (225 km fietsen van Darfield Dld naar Zwolle) en het Rondje Gramsbergen (een dagtocht op de fiets in Nederland en Duitsland) komen door Anerveen. De Pieterpadroute en tenminste 4 andere wandel- en fietsroutes lopen door Ane – ongeveer 2 km van Anerveen.

Aan de Kiefte Haarweg ligt een oude boerderij, waar de huidige bewoners de stallen en het land gebruiken voor paarden – fokken, opfokken en training – en waar enkele voorzieningen zijn voor stalling van paarden. Op het erf staan paarden in de opfok, d.w.z. jonge paarden, die gevoerd worden, naar buiten gaan en die getraind worden.

In het deelgedeelte van de boerderij op de begane grond zijn twee 2-persoons studio’s ingericht voor bed & breakfast. weekenden en midweken. De studio bestaat uit een slaapzitkamer met keukenfaciliteit (koelkast, magnetron/oven/grill), een eigen badkamer met douche, wastafel en w.c.. De studio heeft een eigen ingang.

Naast deze twee studio’s is een ruim vakantie-appartement beschikbaar voor een week (in het laagseizoen ook voor lange weekenden en midweken). Dit appartement beschikt over alle denkbare voorzieningen (wasmachine, vaatwasmachine, koelkast, magnetron/oven/grill, kookplaat, vloerverwarming, douche, toilet enz.)

Er mag in geen van onze appartementen worden gerookt.

Details

  • Gasten: 8
  • Actieve boerderij: Ja

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Appartement
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Stans Hoppenbrouwers

Geplaatst door Stans Hoppenbrouwers

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
??/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk