Appartement en B & B “Erve de Zeilker”

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Gerard Welberg
Accommodatie
2 Gasten

Over deze accommodatie

Midden in het hart van Twente bevindt zich Erve de Zeilker, dit prachtige erve wordt als woonplek al genoemd in 1188 als “Salecinck”. Het is de oudste boerderij op de Zenderense Esch. Het gebintwerk is gedateerd op begin 1600.

De boerderijkamer: In de oude koeienstal hebben we een prachtige boerderijkamer gerealiseerd voor Bed & Breakfast. Deze boerderijkamer biedt slaapgelegenheid met ontbijt aan 2 personen. De boerderijkamer is voorzien van een luxe badkamer en een comfortabele zithoek. Standaard treft u een fohn, lectuur, een minibar en een map met wetenswaardigheden aan. Natuurlijk zijn moderne media aanwezig. Met de deel erbij beschikt u zelfs over een boerderij appartement van 130 m2, hier zijn 2 extra slaapplaatsen. U kunt gebruik maken van uw eigen keuken. Hier vindt u gezelligheid van een houtkachel. Voor de grote niendeuren is een overdekte en beschutte zithoek. Rondom de boerderij zijn verschillende hoekjes waar je in de zon kunt zitten. Voor kinderen is er genoeg uitdaging om fijn te spelen.
U krijgt de gelegenheid om vanuit deze idylische plek te genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Het is mogelijk om een lunchpakketje te bestellen. We bevinden ons op loopafstand van alle restaurants van Zenderen: zie Google maps. Tomtom geeft een foute situering aan. U vindt ons op de hoek van de Zeilkerweg en de Lidwinaweg. net buiten de bebouwde kom.
Prijs per nacht: v.a.€ 72,50

Details

  • Gasten: 2

Kosten

  • Per nacht: € 72
  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Kamer
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Gerard Welberg

Geplaatst door Gerard Welberg

Profiel status
Ongeverifieerd
Request to book
€ 72/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk