B&B De Blommenhof

Klik hier om de adresgegevens te tonen
Lex en Lionne Berens-Weel
Accommodatie
16 Gasten

Over deze accommodatie

Deze in “Westwoud” gelegen logeerstolp “Blommenhof” is als rijksmonument een landelijk gelegen bijzonder verblijf in Noord-Holland om te overnachten volgens het principe van Bed&Breakfast in de boerderij zelf, met eigen boomgaard , parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling.De logeerstolp is centraal gelegen aan de lintbebouwing tussen Hoorn en Enkhuizen in de driehoek waar ook Medemblik toe behoort. Een zeer mooie uitvalsbasis voor dagtochtjes naar de vele bezienswaardigheden in (West-Friesland) of met de fiets en/of auto wat rond touren via de vele route beschrijvingen. Trips maken naar Volendam, Marken,Alkmaar ,Den Helder, Texel, Zaanseschans en niet te vergeten Amsterdam is zeer goed mogelijk. Het Ijsselmeer ligt binnen handbereik en de kuststrook (40 min). Er zijn leuke dorpjes waar altijd wel wat te doen is. In Enkhuizen het openlucht-museum een gezellige haven, sprookjes-wonderland voor de kinderen en diverse restaurantjes.
In de stad Hoorn is het leuk winkelen en zijn diverse musea’s. U kunt ook een “fluisterboot” huren of kano, zelfs een zeilschip met schipper om de omgeving vanaf het water te zien. Kortom U zult U hier niet snel vervelen.
Het verblijf in de gastenruimten zijn ingericht met een openhaard, barretje, biljart, tv, dvd, diverse spelletjes, zit en leeshoek. Deze West-Friese stolpboerderij is een sfeervolle accomodatie met vele individuele mogelijkheden voor een verblijf onder uitstekend en vriendelijk gastheerschap en in een huiselijke omgeving en mocht U willen eten na een dagje uit dan maken wij voor U een heerlijke maaltijd klaar.
Onze accomodatie is zeer geschikt als groepsverblijf (16 personen)
Voor een gezellige familie bijeenkomst een vrienden/vriendinnen weekend, verjaardag of trouwdag. Laat U culinair lekker verwennen met een door ons zelf gemaakte maaltijd en/of buffet (bij mooi weer een B.B.Q.) Wij hebben voor U een All-Inn arrangement dat U zeker zal bevallen, vraag naar de mogelijkheden.

Details

  • Gasten: 16

Kosten

  • Extra gasten toegestaan: Nee

Kenmerken

Verblijven

  • Groepsverblijf
Klik hier om Google Maps in te laden.

Regels

  • Roken toegestaan: Onbekend
  • Huisdieren toegestaan: Onbekend
  • Feesten toegestaan: Onbekend
  • Kinderen toegestaan: Onbekend
Lex en Lionne Berens-Weel

Geplaatst door Lex en Lionne Berens-Weel

Profiel status
Ongeverifieerd

Soortgelijke locaties

La Normande

Nederland  |  Noord-Holland  |  Westwoud
  • 12 Gasten
Request to book
??/nacht
Zoeken

Vergelijk accommodaties

Vergelijk