Boerderijvakanties.nl

€ 20,-

B&B boerderijcamping Rocca di Sotto

  • Land: Italië
  • Accommodatie: Appartement, Blokhut, Camping, Ingerichte tent
  • Boerderij in bedrijf: Ja
  • Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20+, 30+, 40+, 50+
  • Faciliteiten: BBQ, Internetfaciliteiten, Open haard, Wasmachine
  • Adres: Contrada montanari 3
  • Postcode: 65017
  • Plaats: Roccafinadamo
  • Website: Klik hier voor de website
B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 2 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 3 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 4 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 5 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 6 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 7 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 8 van 14B&B boerderijcamping Rocca di Sotto - Foto 9 van 14

Uitgebreide omschrijving

Wakker worden onder een eeuwenoude olijfboom, slaperig de tent openritsen en genieten van het uitzicht op de opkomende zon, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt.
Dat kan als u op een van de terrassen van onze kleine rustieke agricamping kampeert.
Tussen de tachtig oude olijfbomen vindt u 17 ruime tentplaatsen, voor maximaal 40 personen, die om dezelfde reden bij ons zijn: rust, ruimte en genieten van de natuur.
Elkaar vermaken in plaats van vermaakt worden.
Er is op de camping een grote ‘openbare’ barbecue met picknicktafels aanwezig zodat u heerlijk buiten kunt kokkerellen aan een grote picknicktafel.
Op ons terrein (ca 10 ha) kunt u een stevige wandeling maken langs fruit- en notenbomen en dan over de heuvels naar beneden het pad volgen naar de bergbeek.
Daarna is het goed toeven op ons terras. De oude opslagruimtes (cantina’s) hebben we omgetoverd tot gezellige ontbijtruimte, bar en receptie.
Aangezien u bij ons op een ‘boerderijcamping’ bent, hoeft u natuurlijk niet op pad voor een eitje, olijfolie of een kropje sla en ook de aardappelen kunt u thuis laten. Want naast onze scharrelkippen hebben we een grote moestuin, zodat u voor de pomodori’s of het blaadje basilicum alleen even de moestuin hoeft in te lopen.
In de cantina, onder de overkapping, maar ook op de verschillende zitjes op ons terrein, kunt u genieten van de drankjes en hapjes van de streek.

Referentienummer: 19581

Geen trefwoorden

  

Menu
×